MestisTV-lähetykset Elisalle

Elisan ja Suomen Jääkiekkoliiton kolmen vuoden yksinoikeussopimus tuo kaikki jääkiekon Mestis-ottelut helposti katsottaviksi. Jääkiekkofanit voivat jatkossa jännittää Mestis-otteluita Elisa Viihde -palvelussa television, tietokoneen ja mobiilipäätelaitteen kautta. Kumppanuuden tavoitteena on Mestiksen kiinnostavuuden kasvattaminen ja jatkuva kehittäminen.

Alkuvaiheessa Mestis-otteluja voi katsoa verkossa Elisa Viihde Online -palvelun kautta ja myöhemmin myös Elisa Viihteestä. Otteluhinnat vaihtelevat 8–12 euron välillä riippuen siitä, minkä joukkueen kotiottelusta on kyse. Ensimmäiset Mestis-ottelut uuden palvelun kautta lähetetään perjantaina 1. marraskuuta.

Mestistä hallinnoivan Jääkiekon Sarjaseurat ry:n ja Vaasan Sportin puheenjohtaja Heikki Hiltunen asettaa yhteistyölle selkeän tavoitteen.

– Kumppanuus Elisan kanssa tuo uuden vaihteen Mestis-tuotteen kehittämiseen. Tavoitteemme on kasvattaa Mestiksen runkosarjan kiinnostavuutta ja katsojamääriä lähemmäksi pudotuspelien suosiota. Tämä saavutetaan Mestiksen tunnettuutta, saatavuutta ja lähetysten laatua parantamalla, Hiltunen kommentoi Mestiksen ja Elisan yhteistyötä.
Hiltunen haluaa myös kirkastaa Mestiksen merkitystä ja tasoa kiekkopiirien ulkopuolelle, erityisesti medioiden suuntaan.

– Moni Mestis-joukkue on alueensa selkeä ykkösjoukkue, ja useilla liigapaikkakunnilla Mestis-seuroilla on tärkeä rooli farmijoukkueena. Mestiksen merkitys pelaajien kehittymiselle on erittäin suuri. Sarjasta on noussut useita pelaajia aina Suomen maajoukkueeseen, NHL:ään ja KHL:ään asti. Myös useat nuorten alle 20-vuotiaiden maajoukkuepelaajat pelaavat Mestiksessä, ja se on heidän kehittymisensä kannalta paras sarja Suomessa, Hiltunen linjaa

Mestis on Suomen toiseksi seuratuin palloilusarja, edellään vain jääkiekon Liiga. Viime vuonna Mestiksen otteluita seurasi paikan päällä 407 246 katsojaa. Elisa uskoo, että sarjan suosio antaa hyvän pohjan Mestis-brändin ja Elisa Viihde kokonaisuuden edelleen kehittämiselle.

– Tavoitteenamme on tehdä yhteistyössä fanien, seurojen ja liiton kanssa Mestiksen otteluiden seuraamisesta mahdollisimman mielenkiintoista ja kasvattaa sen suosiota. Tarjoamme tähän työhön asiantuntemuksemme sisällöissä ja jakelussa, liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari Elisalta lupaa.

Tutustu palveluun osoitteessa http://elisaviihde.fi/mestis
 

Lisätiedot:
Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, 050 5065552, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Heikki Hiltunen, Jääkiekon Sarjaseurat ry, 040 837 1609, etunimi.sukunimi@vacon.com

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää