Mestis Hockey Day tarjosi elämyksiä

Mestis Hockey Day tarjosi monipuolisia elämyksiä.

 

Torstaina Turun Kupittaalla järjestetty Mestis Hockey Day -tapahtuma tarjosi kiekkoviihdettä eri sukupolvien pelaajien toimesta. Tapahtuma sujui odotusten mukaan ja sille toivotaan jatkoa.

– Hyvä maku tästä jäi. Aina löytyy tietysti jotain parannettavaakin, kun tapahtuma järjestettiin vasta ensimmäistä kertaa, mutta kokonaisuutena positiivinen tapahtuma. Samassa hallissa nähtiin vanhoja legendoja ja monia tulevaisuuden huippupelaajia saman iltapäivän aikana, tuumi Mestiksen kehitysjohtaja Arto Sirviö.

– Mestiksessä on laadukkaita pelaajia ja Etelä vs. Pohjoinen -ottelussa nähtiin muutama todella hieno yksilösuoritus. Tietynlainen nyanssi pelistä totta kai häviää, kun panoksena ei ole pisteitä, mutta nyt nähtiin suorituksia, joita ei välttämättä Mestis-otteluissa näekään, koska peli on sarjapeleissä organisoidumpaa, jatkoi Sirviö.

Legendat ottelun vei nimiinsä Ruotsi lukemin 4-5, ja Mestiksen Etelä vs. Pohjoinen ottelun voitti Pohjoinen lukemin 8-9. Etelän pelaajista kahden maalin iltaa viettivät Nick Dineen ja Mika Mörsky. Pohjoisen pelaajista kahteen tehtyyn maaliin ylsivät Mikko Virtanen, Joonas Toivanen ja Jesse Rohtla. Tapahtumaa seurasi paikan päällä 1150 katsojaa.

 

Tässä lähtee Mestiksen kovin lämäri. Aki Keinänen paukutti tutkaan lukemaksi 157 km/h.

 

– Hauska tapahtuma kaiken kaikkiaan. Tapahtuman aikana nähtiin paljon taitavia suorituksia ja pelaajat pääsivät pelaamaan itse peliä, kun ei tarvinnut mennä niin tarkasti sovittujen kuvioiden mukaan. Mukaan mahtui monta hienoa suoritusta, kertoi Mestiksen Pohjoisen joukkuetta valmentanut Pasi Räsänen.

– Minulle erityisen Mestis Hockey Daystä teki se, että se järjestettiin rakkaassa kotikaupungissani Turussa. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa ja soihdun ottaa kannettavakseen ensi vuonna joku toinen organisaatio esimerkiksi Vaasasta, Kouvolasta, Joensuusta tai Mikkelistä. Tapahtumalle on nyt luotu hyvä pohja jatkoa ajatellen. Kokonaisuus oli onnistunut, tuumi puolestaan Etelän joukkuetta valmentanut Juhani Tamminen.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää