Mestiksen tähdistöottelu pelataan Kupittaalla

Mestiksen parhaat pelaajat pääsevät marraskuussa mittaamaan taitojaan Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason Hockey Allsvenskanin pelaajia vastaan. Turussa järjestettävä Nordic Challence -nimeä kantava tapahtuma käsittää tähdistöottelun lisäksi taitokilpailun, joka on tarkoitus pitää Suomi-Venäjä -maaottelun yhteydessä 7. marraskuuta. Maaottelu pelataan HK Areenalla. Tähdistöottelu sen sijaan pelataan Kupittaan jäähallissa seuraavana päivänä 8. marraskuuta.

 

Mestiksen tähdistöjoukkueen valmentajina toimivat TUTO Hockeyn päävalmentaja Juhani Tamminen ja Sportin päävalmentaja Pasi Räsänen. Joukkueen avauskentällinen määräytyy StarGM Mestis -valmentajapelin pelipaikkojensa ostetuimpien pelaajien mukaan, joten tavallinen Mestis-fani voi omalta osaltaan vaikuttaa joukkueen koostumukseen.

Juhani Tamminen nähdään myös Mestiksen tähdistöjoukkueen penkin takana.

 

Osana Nordic Challengea joukkueiden toiminnanjohtajat tekevät seuravierailuja tutustuen eri maan sarjojen toimintaan. Mestis-joukkueiden toiminnanjohtajat tekevät yhteistyössä Hockey Allsvenskanin kanssa oman seuravierailunsa Ruotsiin Västeråsin luokse.

– Seuravierailut ovat tärkeä osa tätä yhteistyötä ja antavat varmasti Mestis-seuroille tuoreita näkökulmia ja ideoita omaan tekemiseen, Mestiksen kehitysjohtaja Arto Sirviö kertoo Mestiksen nettisivuilla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää