Mestiksen kärkikamppailu pelataan perjantaina Marli Areenalla

TUTO Hockey – Jukurit, perjantaina 11.1.2013 klo 18.30

Perjantaina Kupittaan Marli Areenalla nähdään todella mielenkiintoinen kamppailu, kun Mestiksen ykkönen ja kakkonen ottavat toisistaan mittaa. TUTO Hockeyn päävalmentaja Juhani Tamminen on tyytyväinen joukkueen tämänhetkiseen sijoitukseen sarjataulukossa.

– Kaikki näkvät tilanteen; 35 peliä ja 65 pistettä. Olemme asettamaani matkavauhtia edellä tällä hetkellä.

Toistaiseksi TUTO ja Jukurit ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. TUTOlla on kohtaamisista yksi voitto, kun taas Jukureilla voittoja on kaksi.

– Jukureiden kanssa meillä on ollut kolme kiihkeää taistoa, joista yhden Ville-Vesa Vainiola ratkaisi  häikäisevällä yksilösuorituksellaan. Olen myynyt pelaajillemme sen, että perjantaina tasataan tilit, Tami pohjustaa.

Tapetilla olleisiin sakkoihin ja tuomaritoimintaan Tami ei halunnut nyt ottaa isommin kiinni:

– Jäähymäärät ovat faktoja. Kuin myös se, että me olemme päästäneet liikaa maaleja. Tai se, että meidän erikoistilannepelaaminen on toiminut. Nämä ovat faktoja, Tami tyytyy toteamaan.

Yleisö on löytänyt TUTOn hyvien otteiden ansiosta ilahduttavassa määrin Marli Areenalle. Viime kauden katsojakeskiarvo on lähes kaksinkertaistunut ja trendi on tälläkin osa-alueella nouseva. Perjantaille odotetaan kauden ennätysyleisöä.

– Uskon ja toivon meidän hienojen kannattajiemme täyttävän häkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella viimeistä paikkaa myöden. Kannustus auttaa itse kutakin nostamaan tasoaan, Tami vinkkaa.

 

PIENIÄ MUUTOKSIA KOKOONPANOIHIN
Puolustaja Pasi Hirvonen on sivussa perjantain kamppailusta kymppitilin täyttymisen vuoksi. Hänen paikalleen nousee reservistä Riku Väkiparta.

– Vaikka Riku teki viimeisimmässä A-junioreiden pelissä kuusi tehopistettä (4+2), ei se ole syy miksi hän nousee kokoonpanoon. Hänen päivittäinen tekeminen ja otteet viimeisessä miesten pelissään ovat syyt siihen, sanoo valmentaja Kai Ortio.

Tammikuun viimeisenä päivänä sulkeutuvan siirtoajan puitteissa on seuroilla vielä mahdollisuus vahvistaa rivejään.

Tammisen mukaan TUTO on hereillä ja etsii tällä hetkellä vahvistusta erityisesti yhdelle osastolle.

– Maalivahtipuolelle Elmo Aittola tekee töitä koko ajan, että saataisiin Tommi Virtaselle apuri.

 

YHTEISPELI PARANTUNUT

Puolustaja Mikael Aaltonen liihottelee tällä hetkellä kahden ottelun maaliputkessa. Viime kaudella mies ei onnistunut maalin teossa kertaakaan, joten tällä kaudella syntyneet osumat ovat tuntuneet erityisen hyvältä. Mies tunnetaankin ehkäpä paremmin hyvänä oman pään pelaajana, joka puolustaa omaa maaliaan viimeiseen asti.

– Ei siellä kenenkään naamaa tarkoituksella hanskalla hierota, mutta kyllä siinä vaiheessa pitää toimia, jos joku siihen Tommin eteen tulee kukkoilemaan, Aaltonen kuittaa.

Aaltosen pakkiparina viime otteluissa on ollut Lasse Korhonen, joka liittyi joukkueen mukaan muutama viikko sitten. Alkukauden pelaamatta ollut Korhonen myöntää, että paras terä miehestä on vielä ulosmittaamatta.

– Päivä päivältä tuntuu paremmalta. Ensimmäisessä pelissä oli vielä vähän härdelliä, mutta nyt viime lauantaina saatiin jo hyviä syöttöketjuja ja yhteispeliä Mikaelin ja hyökkääjien kanssa. Sitten viimeisen Mestis-pestini sarja on kyllä kehittynyt huomattavasti kovatasoisemmaksi, Korhonen tuumii.

Pelaajat ja valmennus allekirjoittavat päävalmentajan ennakon perjantain kohtaamisesta yksissä tuumin:

– Ykkösajatus on se, että täytyy olla hemmetin kova joukkue, jos täältä pisteet perjantaina hakee, Tami päättää pelaajien nyökkäillessä ympärillä.

 

TUTO Hockey – Jukurit perjantaina 11.1. klo 18.30 Marli Areenalla. OSTA LIPUT ENNAKKOON TÄSTÄ.

KYSY MYÖS HUIPPUSUOSITTUJA PÄÄTYRAVINTOLOIDEN PÖYTÄPAIKKOJA.

LEGENDA-KLUBI

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää