Mestiksen kärkijoukkueet Kupittaalla!

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko: mestarijoukkue Kiekko-Espoo, sekä hopeajoukkue Imatran Ketterä. Mukana on myös Jokerit, joukkue jota ei Turussa ole aikoihin nähty.

Tapahtumassa on jääkiekon lisäksi luvassa muutakin viihdettä, muu ohjelma julkaistaan lähempänä turnauksen ajankohtaa.

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén on tyytyväinen, että Mestiksen kärkijoukkueet pääsevät osallistumaan tähän kovatasoiseen turnaukseen. ”Tämä on loistava tilaisuus näyttää TUTOn vahvuus ja osaaminen, sekä luoda positiivista yhteisöllisyyttä kannattajien, joukkueen ja seuran välillä ennen Mestis-kauden alkua.”

Pääkäskijä Virtanen summaa turnausta seuraavasti: ”Siistiähän se on päästä pelaamaan kotiyleisön eteen. Näkee vähän miten porukalla lähtee rullaamaan ja miten pelataan – saadaan materiaalia ja matka pääsee niin sanotusti alkuun. Tässä on vielä kaikilla kaikki hyvin, kun ei olla hävitty yhtäkään matsia. Syksyllä mitataan missä joukkue menee. Luvassa on karnevaalitunnelmaa ja sirkushuveja, ja siinä ohella muutama lätkäpelikin. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan!

Mahtavaa päästä isännöimään kovatasoista turnausta Kupittaalla! Viime vuoden finaalipari ja lisänä Jokerit, joka on nähty viimeksi Turussa kymmenisin vuotta sitten eli kattaus ei tästä kovene. Kannattajia on varmasti saapumassa sankoin joukoin myös pääkaupunkiseudulta ja uskon turnauksen kiinnostavan myös turkulaista yleisöä. Tavoitteena on, että saadaan viime kauden lopun hyvä pöhinä jatkumaan ja mahtava turnaus aikaiseksi” kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Turnausta on mukana mahdollistamassa Ravintola Mauno, jonka toimipisteet sijaitsevat TUTOn kotiareenan tapaan myös Kupittaan alueella. ”Mauno haluaa olla mukana Kupittaan urheilutapahtumissa, nyt kun koronavuosien jälkeen alueella on taas elämää. Meille on erityisen tärkeää tukea paikallista urheilua ja sen tarjoamaa yhteisöllisyyttä” summaa Maunon yrittäjä Santtu Kiili.

Lippuja on myynnissä nyt molemmille päiville yhdessä ja erikseen. Lastenliput tulevat myyntiin pikimmiten!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää