Mestiksen kärkijoukkueet Kupittaalla!

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko: mestarijoukkue Kiekko-Espoo, sekä hopeajoukkue Imatran Ketterä. Mukana on myös Jokerit, joukkue jota ei Turussa ole aikoihin nähty.

Tapahtumassa on jääkiekon lisäksi luvassa muutakin viihdettä, muu ohjelma julkaistaan lähempänä turnauksen ajankohtaa.

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollmén on tyytyväinen, että Mestiksen kärkijoukkueet pääsevät osallistumaan tähän kovatasoiseen turnaukseen. ”Tämä on loistava tilaisuus näyttää TUTOn vahvuus ja osaaminen, sekä luoda positiivista yhteisöllisyyttä kannattajien, joukkueen ja seuran välillä ennen Mestis-kauden alkua.”

Pääkäskijä Virtanen summaa turnausta seuraavasti: ”Siistiähän se on päästä pelaamaan kotiyleisön eteen. Näkee vähän miten porukalla lähtee rullaamaan ja miten pelataan – saadaan materiaalia ja matka pääsee niin sanotusti alkuun. Tässä on vielä kaikilla kaikki hyvin, kun ei olla hävitty yhtäkään matsia. Syksyllä mitataan missä joukkue menee. Luvassa on karnevaalitunnelmaa ja sirkushuveja, ja siinä ohella muutama lätkäpelikin. Kannattaa tulla paikan päälle katsomaan!

Mahtavaa päästä isännöimään kovatasoista turnausta Kupittaalla! Viime vuoden finaalipari ja lisänä Jokerit, joka on nähty viimeksi Turussa kymmenisin vuotta sitten eli kattaus ei tästä kovene. Kannattajia on varmasti saapumassa sankoin joukoin myös pääkaupunkiseudulta ja uskon turnauksen kiinnostavan myös turkulaista yleisöä. Tavoitteena on, että saadaan viime kauden lopun hyvä pöhinä jatkumaan ja mahtava turnaus aikaiseksi” kommentoi urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Turnausta on mukana mahdollistamassa Ravintola Mauno, jonka toimipisteet sijaitsevat TUTOn kotiareenan tapaan myös Kupittaan alueella. ”Mauno haluaa olla mukana Kupittaan urheilutapahtumissa, nyt kun koronavuosien jälkeen alueella on taas elämää. Meille on erityisen tärkeää tukea paikallista urheilua ja sen tarjoamaa yhteisöllisyyttä” summaa Maunon yrittäjä Santtu Kiili.

Lippuja on myynnissä nyt molemmille päiville yhdessä ja erikseen. Lastenliput tulevat myyntiin pikimmiten!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää