Mehiläinen NEO TUTOn yhteistyökumppaniksi

TUTO Hockey ja Kupittaan alueella toimiva Mehiläinen NEO ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen.

Koko henkilöstön hoitopaikka

Tuoreen yhteistyösopimuksen myötä Mehiläisen ostama, aiemmin Sairaala NEOna tunnettu Mehiläinen NEO vastaa ottelulääkäreiden järjestämisestä sekä TUTOn edustusjoukkueen että A-nuorten otteluiden osalta. NEO tulee toimimaan myös koko TUTOn henkilöstön hoitopaikkana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen uudesta yhteistyökumppanista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön Mehiläinen NEOn kanssa. NEOn osaaminen ja maine huippu-urheilupiireissä ovat kansainväliselläkin mittapuulla vertaansa vailla. Tästä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa jalkapallon suurseurat Real Madrid ja FC Barcelona, jotka ovat luottaneet NEOn palveluihin pelaajiensa leikkaushoidon suhteen.”

Kirurgisen osaamisen lisäksi Aavinen kehuu myös NEOn tarjoamaa fysioterapiaa.

”Myös fysioterapiapuolella NEOssa on äärimmäisen vahva osaaminen. Sen puolen nimekkäin edustaja on varmastikin Marko Yrjövuori, joka on tehnyt pitkän uran Los Angeles Kingsin ja Los Angeles Lakersin palveluksessa.”

Toivottu yhteistyö

Aavisen mukaan NEO on ollut jo aiemmin TUTOn valmennusjohdon toiveissa, kun pelaajien ja henkilöstön hoitopaikkaa ollaan pohdittu.

”NEO on ollut myös valmennuksemme toiveena terveyspuolen yhteistyökumppaniksi, joten siltäkin osin oli hienoa, että pääsimme aloittamaan tämän yhteistyön.”

Myös Mehiläinen NEOssa seurasuhteista vastaava lääkäri Timo Miettinen on TUTOn ja NEOn välisestä yhteistyöstä mielissään.

”NEO aloittaa erittäin mielellään kumppanuuden Kupittaalla toimivan ”naapurin” kanssa. Tekemällä yhteistyötä TUTO Hockeyn kanssa saamme hyvän näköalapaikan perinteiseen ja samalla moderniin turkulaiseen jääkiekkotyöhön. Ammattiurheilijat Euroopan eri joukkueista ovat hyödyntäneet NEOn ammattitaitoa urheiluvammojen hoidossa, ja sen saman osaamisen haluamme tuoda myös TUTO Hockeyn käyttöön. Sitä kautta pyrimme auttamaan TUTOa menestymään sen urheilullisissa haasteissa.”


TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen ja Mehiläinen NEOn seurasuhteista vastaava lääkäri Timo Miettinen kättelivät kaksivuotisen yhteistyön käyntiin.
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää