Mehiläinen NEO TUTOn yhteistyökumppaniksi

TUTO Hockey ja Kupittaan alueella toimiva Mehiläinen NEO ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen.

Koko henkilöstön hoitopaikka

Tuoreen yhteistyösopimuksen myötä Mehiläisen ostama, aiemmin Sairaala NEOna tunnettu Mehiläinen NEO vastaa ottelulääkäreiden järjestämisestä sekä TUTOn edustusjoukkueen että A-nuorten otteluiden osalta. NEO tulee toimimaan myös koko TUTOn henkilöstön hoitopaikkana.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on tyytyväinen uudesta yhteistyökumppanista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön Mehiläinen NEOn kanssa. NEOn osaaminen ja maine huippu-urheilupiireissä ovat kansainväliselläkin mittapuulla vertaansa vailla. Tästä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa jalkapallon suurseurat Real Madrid ja FC Barcelona, jotka ovat luottaneet NEOn palveluihin pelaajiensa leikkaushoidon suhteen.”

Kirurgisen osaamisen lisäksi Aavinen kehuu myös NEOn tarjoamaa fysioterapiaa.

”Myös fysioterapiapuolella NEOssa on äärimmäisen vahva osaaminen. Sen puolen nimekkäin edustaja on varmastikin Marko Yrjövuori, joka on tehnyt pitkän uran Los Angeles Kingsin ja Los Angeles Lakersin palveluksessa.”

Toivottu yhteistyö

Aavisen mukaan NEO on ollut jo aiemmin TUTOn valmennusjohdon toiveissa, kun pelaajien ja henkilöstön hoitopaikkaa ollaan pohdittu.

”NEO on ollut myös valmennuksemme toiveena terveyspuolen yhteistyökumppaniksi, joten siltäkin osin oli hienoa, että pääsimme aloittamaan tämän yhteistyön.”

Myös Mehiläinen NEOssa seurasuhteista vastaava lääkäri Timo Miettinen on TUTOn ja NEOn välisestä yhteistyöstä mielissään.

”NEO aloittaa erittäin mielellään kumppanuuden Kupittaalla toimivan ”naapurin” kanssa. Tekemällä yhteistyötä TUTO Hockeyn kanssa saamme hyvän näköalapaikan perinteiseen ja samalla moderniin turkulaiseen jääkiekkotyöhön. Ammattiurheilijat Euroopan eri joukkueista ovat hyödyntäneet NEOn ammattitaitoa urheiluvammojen hoidossa, ja sen saman osaamisen haluamme tuoda myös TUTO Hockeyn käyttöön. Sitä kautta pyrimme auttamaan TUTOa menestymään sen urheilullisissa haasteissa.”


TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen ja Mehiläinen NEOn seurasuhteista vastaava lääkäri Timo Miettinen kättelivät kaksivuotisen yhteistyön käyntiin.
 

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää