Matsiennakko: TUTO kamppailee kotiedusta keskiviikkoillan Mestis-klassikossa

Kotijoukkue TUTO saa keskiviikkona vastaansa K-Vantaan lohipaidat viikon ensimmäisessä ottelussa. Joukkueiden kohtaamiset ovat muodostuneet kiihkeiksi Mestis-klassikoiksi, joista ei puutu tunnetta.  

K-Vantaa ja TUTO ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa, joista TUTO on vienyt nimiinsä kolme. Kaksi viimeistä keskinäistä kamppailua ovat olleet maalin pelejä, joten keskiviikkonakin on luvassa tiukka taisto. Molemmilla joukkueilla on ottelussa kovat panokset, kun TUTO tavoittelee ahnaasti pudotuspelien kotietua ja K-Vantaa puolestaan taistelee Rokin ja Peliittojen kanssa putoamiskarsintojen välttämisestä.

K-Vantaa lähtee otteluun allaan selkeä 7-1 -voitto Peliitoista. Voiton tuoma lataus näkyy varmasti vieraiden esityksessä myös keskiviikkona Marli Areenalla. TUTOn päävalmentaja Antti Virtasen mukaan K-Vantaa on ollut hankala vastus TUTOlle tällä kaudella.

-Ei ole ainuttakaan helppoa peliä, koska joukkueilla on isot panokset. K-Vantaalla on erittäin laadukas joukkue.

K-Vantaalla on nuoria Mestis-tulokkaita enemmän kuin sarjan muilla joukkueilla. Katseet kannattaakin suunnata Petteri Villaseen, joka taistelee tulokkaiden pistepörssin voitosta TUTOn Lassi Vanhatalon kanssa. Myös K-Vantaan Eetu Mäki hätyyttelee tulokkaiden kärkeä vahvoilla otteillaan.

TUTO voitti edellisen –varsin värikkään– ottelunsa lauantaina Tampereen KOOVEEta vastaan tiukasti jatkoajalla. Kotijoukkue on löytänyt peliinsä hyvän hengen ja sen siivittämänä päällä on myös pitkä, kahdentoista pelin pisteputki. Virtasen mukaan TUTOn tulee kiinnittää huomiota puolustuspelaamiseen, mikäli haluaa pisteiden jäävän kotiin.

-Hyvä tiivis puolustaminen, siinä meillä on ollut vähän harjoittelua vielä. Hyökkäyksestä en ole niin huolissani, koska tuotamme maalipaikkoja ja saamme maaleja tehtyä, Virtanen toteaa.

TUTOn puolustuspää onkin saanut vahvistusta, kun yli 400 KHL-pelin konkari Dmitry Megalinsky ja puolustajalupaus Jasper Rannisto HIFK:n A-nuorista liittyivät kokoonpanoon viime viikolla. Uusien vahvistusten myötä TUTO käykin entistä kiivaammin kamppailuun kotiedusta.

Osta edullisemmat ennakkoliput täältä ja tule kannustamaan TUTO voittoon!

Ottelun tärpit

  • K-Vantaan Mestis-tulokkaat Petteri Villanen ja Eetu Mäki
  • Molemmilla joukkueilla pelissä isot panokset 
  • TUTOn huima 12 ottelun pisteputki 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää