Matsibussi kulkee lauantaina Gatorade Centeriltä Marli Areenalle!

TUTO Hockey ja HC TPS ovat yhteistyössä FÖLIn ja liikennöitsijän kanssa rakentaneet tulevalle lauantaille paketin, jolla nälkäisimmät kiekkofanaatikot pääsevät seuraamaan sekä TPS:n että TUTOn ottelua.

”Teimme kaikkemme, jotta välttyisimme mahdollisilta päällekkäisyyksiltä välieräsarjan kotiotteluiden osalta. Tavoitteessa onnistuttiin hyvin, mutta aivan täysin päällekkäisyyksiä ei onnistuttu välttämään. Sen vuoksi halusimme rakentaa yhdessä HC TPS:n kanssa paketin, jolla jokaisen turkulaisen kiekkojännärin on mahdollista nähdä lauantaina sekä TPS:n peli että TUTOn pelin ratkaisuhetket.”

Näin kertoo TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Roope Paltta lauantain ottelupäivän erikoisjärjestelyistä.

Järjestelyiden myötä Gatorade Centeriltä lähtee välittömästi klo 17:00 alkavan TPS:n ja SaiPan välisen ottelun päätyttyä yksi bussi kauppatorin kautta Marli Areenalle. Kyseinen bussi on merkitty kyltillä, jossa lukee ”Marli Areena”.

Mikäli TPS:n peli etenee normaalisti ja päättyy varsinaisella peliajalla, ehtivät katsojat todennäköisesti 2. erän alkuun mennessä Marli Areenalle seuraamaan klo 19:00 alkavaa TUTOn ja SaPKon välistä Mestiksen 2. välieräottelua.

TPS:n pelin lipulla TUTOn otteluun saapuvat katsojat saavat Marli Areenan lipunmyynnistä lipun 10 euron erikoishintaan.

TUTO Hockey kiittää FÖLIä ja liikennöitsijöitä yhteistyöstä ja siitä, että lauantain ottelun järjestelyt saatiin onnistumaan nopealla aikataululla.

Tehdään lauantaista #Yhdessä upea lätkäpäivä!

TUTOn seuraava kotiottelu pelataan lauantaina, kun joukkue isännöi SaPKoa Mestiksen 2. välierässä klo 19:00 alkaen. Edullisemmat ennakkoliput lauantain matsiin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää