Matias Lehtonen palaa TUTOon

Kesän ajan Tapparan mukana Try-out sopimuksella ollut Matias Lehtonen palaa TUTOon alkavan kauden kattavalla sopimuksella.

Lehtonen kuului viime kaudella TUTOn ehdottomiin avainpelaajiin, iskien runkosarjassa komeat 45 tehopistettä (19+26). Pudotuspeleissä ”Masi” pelasi 18 ottelua, joissa syntyi tehot 2+8=10. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola odottaa Lehtosesta joukkueen avainpelaajaa alkavalle kaudelle.

”Lehtonen oli viime kaudella Mestiksen läpimurtopelaaja. Hänen tehopistemääränsä nelinkertastui edelliseen kauteen verrattuna, joka on osoitus hyvästä työstä niin pelaajan kuin valmennuksenkin osalta. Nyt ”Masi” on viettänyt kesän harjoitellen Suomen parhaassa jääkiekko-organisaatiossa, jossa on tehty koko kesä töitä ja opittu ammattimaisuutta. Me odotamme, että tämä näkyy myös kentällä entistäkin kovempina tuloksenä sekä vastuunkantamisena.”

Aittolan avaa myös Lehtosen tilannetta hieman tarkemmin ja vihjaa, että TUTOn ja Tapparan välinen yhteistyö saattaa jatkua Lehtosen osalta.

”Periaatteessa vähän tylsä sanoa, että ihan kaikkea ei liikesalaisuuden myötä saisi kertoa, mutta ei tässä mitään salattavaakaan ole. Lehtonen on meidän sopimuspelaaja, joka oli Try-outilla Tapparassa. Nyt hän palaa meille ja yhteistyö Tapparan kanssa jatkuu. Tapparalla on oikeus lainata Lehtosta runkosarjan aikana niinä päivinä, kun TUTO ei pelaa.”

TUTO pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa tänään, kun KooVee vierailee Marli Areenalla harjoitusottelun merkeissä. Lippu klo 18:30 alkavaan otteluun maksaa aikuiselta 10€ ja nuorilta (7-16-vuotiaat) sekä erikoisryhmiltä 5€. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta.

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää