Matias Lehtonen palaa TUTOon

Kesän ajan Tapparan mukana Try-out sopimuksella ollut Matias Lehtonen palaa TUTOon alkavan kauden kattavalla sopimuksella.

Lehtonen kuului viime kaudella TUTOn ehdottomiin avainpelaajiin, iskien runkosarjassa komeat 45 tehopistettä (19+26). Pudotuspeleissä ”Masi” pelasi 18 ottelua, joissa syntyi tehot 2+8=10. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola odottaa Lehtosesta joukkueen avainpelaajaa alkavalle kaudelle.

”Lehtonen oli viime kaudella Mestiksen läpimurtopelaaja. Hänen tehopistemääränsä nelinkertastui edelliseen kauteen verrattuna, joka on osoitus hyvästä työstä niin pelaajan kuin valmennuksenkin osalta. Nyt ”Masi” on viettänyt kesän harjoitellen Suomen parhaassa jääkiekko-organisaatiossa, jossa on tehty koko kesä töitä ja opittu ammattimaisuutta. Me odotamme, että tämä näkyy myös kentällä entistäkin kovempina tuloksenä sekä vastuunkantamisena.”

Aittolan avaa myös Lehtosen tilannetta hieman tarkemmin ja vihjaa, että TUTOn ja Tapparan välinen yhteistyö saattaa jatkua Lehtosen osalta.

”Periaatteessa vähän tylsä sanoa, että ihan kaikkea ei liikesalaisuuden myötä saisi kertoa, mutta ei tässä mitään salattavaakaan ole. Lehtonen on meidän sopimuspelaaja, joka oli Try-outilla Tapparassa. Nyt hän palaa meille ja yhteistyö Tapparan kanssa jatkuu. Tapparalla on oikeus lainata Lehtosta runkosarjan aikana niinä päivinä, kun TUTO ei pelaa.”

TUTO pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa tänään, kun KooVee vierailee Marli Areenalla harjoitusottelun merkeissä. Lippu klo 18:30 alkavaan otteluun maksaa aikuiselta 10€ ja nuorilta (7-16-vuotiaat) sekä erikoisryhmiltä 5€. Alle 7-vuotiaat pääsevät otteluun veloituksetta.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää