Marli Areenan superpäivä sujui TUTOn tahdissa

Lauantai oli TUTOlle yhtä juhlaa. A-nuoret avasivat päivän Marli Areenalla voittamalla KooKoon 8-4. Illalla edustus jatkoi juhlia voittamalla RoKin 7-4 1958 katsojan edessä. Mestis-ottelun kooste ja haastattelut ovat jutun lopussa.

Mestis

TUTO Hockey – RoKi 7-4 (1-1, 4-0, 2-3) TILASTOT

TUTO Hockey ja RoKi tarjosivat värikkään kiekkonäytöksen Marli Areenan lauantai-illassa. TUTO näytti karkaavan selvään voittoon tehokkaan toisen erän jälkeen, mutta RoKin kolmannen erän salamamaalit tarjosivat Kupittaalle saapuneille 1958 katsojalle jännitettävää loppuvihellyykseen asti. TUTO kesti rovaniemeläisten loppurynnistyksen Conrad Mölderin johdolla (37 torjuntaa) ja nappasi täydet kolme pistettä 7-4 lukemin. Hyökkäyspäässä voiton kapelimestareina toimivat hurjavireinen Juho Virtanen (2+1) ja Niko Ahoniemi (1+2).

A-nuorille tärkeä voitto

Nuorten SM-liiga, Alempi loppusarja

TUTO Hockey – KooKoo 8-4 (2-2, 4-1, 2-1) TILASTOT

TUTOn A-nuoret aloittivat Marli Areenan SUPERPÄIVÄN upeasti voittamalla KooKoon 8-4. Voiton myötä TUTO nousi sarjassa kolmanneksi vain kolmen pisteen päähän sarjan kärjessä olevasta Ilveksestä. Edustuksen tapaan TUTO A ratkaisi ottelun tehokkaalla toisella erällä, jossa se onnistui yllättämään KooKoon maalivahtikaksikon peräti neljästi. TUTOn tehokkaimpina häärivät kolme maalia syöttänyt Artemi Aleksandrov ja kahdesti osunut Erkki Laiho. TUTOn maalilla pelannut Michael Vojvoda torjui ottelussa 37 kertaa.

Ensi viikolla seuraava SUPERPÄIVÄ

A-nuorten ottelut jatkuvat ensi viikon perjantaina erittäin tärkeällä kotiottelulla KooVeeta vastaan. Ottelu on TUTOlle äärimmäisen tärkeä, sillä se taistelee sarjapaikasta yhdessä KooVeen ja Kiekko-Vantaan kanssa. Toisaalta A-nuorilla on saumat vielä alemman loppusarjan voittoon ja playoffs-paikkaan. Ottelu alkaa Marli Areenalla klo 18.30.

Edustus pelaa ensi viikolla ainoastaan yhden ottelun. Viikon ainoa koitos on vuorossa lauantaina, kun KeuPa HT saapuu Marli Areenalle. Lauantaina on tarjolla kevään toinen SUPERPÄIVÄ, kun A-nuoret aloittavat päivän kotiottelulla KalPaa Vastaan. A-nuorten ottelu alkaa klo 13.30 ja edustuksen peli KeuPaa vastaan heti sen perään klo 17.00. Hanki edullisemmat ennakkoliput Marli Areenan lauantailöylyihin tästä. Lipulla pääset katsomaan myös Nuorten SM-liigaottelun TUTO-KalPa.

Ottelukooste

Lehdistötilaisuus

Haastattelu: Juho Virtanen

Seuraava kotiottelu

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää