Marli Areenan ruokapalvelut uudistuivat kaudeksi 2015-16!

TUTO Hockeyn kotiotteluissa kaudella 2015-16 on tarjolla tuttujen lihapiirakoiden ja nakkien lisäksi myös useita uusia ruoka-annoksia. Ruokakeskon tytäryhtiö Kespron keittiömestari on suunnitellut sekä kioskeissa että aitioissa tarjoiltavat annokset uuteen uskoon. 

”Jokioisten lihapiirakat ja Kivikylän nakit sekä makkarat ovat vielä tällä kaudella, mutta lisäksi kioskeihin tulee monia uusia annoksia”, kertoo Kupittaan Palvelu Oy:n ravintolapäällikkö Jussi Pikander.

Uutuuksina listalla ovat muun muassa Pulled Pork Burger, Wing Basket eli kanakori ja vähän tuunattu hot dog eli New York Dog.

”New York Dogissa on hapankaalia, nachoja ja punasipulihilloketta. Lisäksi on nacholautanen, jossa on dippikastikkeena salsaa sekä crème fraîchea”, Pikander kertoo.

”Ja sitten on henkilökohtainen suosikkini Chicken Burrito, se on todella hyvä.” 

Kespron pilottihanke

Marli Areenan ruokapalvelujen uudistus on osa Kespron pilottihanketta, jossa kokeillaan jäähallin ruokapalvelujen monipuolistamista. Edellä mainittujen annosten lisäksi päätyravintoloihin on tulossa myös pari muuta tuotetta, esimerkiksi täytetty bagel ja Combo Basket, johon tulee mm. kanansiipiä, friteerattuja kanoja ja nachoja.

Myös Kupittaan aitiomenu uudistuu.

”Aitioihin pystyy tilaamaan erilaisia annoksia, eikä aina tarvitse olla samaa ruokaa kuin Legenda-klubilla tarjoillaan”, sanoo Pikander. 

”Mutta toki samaakin saa, jos haluaa.”

Marli Areenan Legenda-klubin ruoka tehdään tällä kaudella itse Kupittaan keittiössä. Uudella ruokalistalla kiertää 6-7 annosta, joista tarjoillaan yhtä per ottelu.

”Katsomme mikä on suosittua ja se sitten jää listalle pysyvästi. Mutta kyseessä on joka tapauksessa buffet-tarjoilu ihan samalla tavalla kuin ennenkin”, Pikander päättää.

Myöhemmin Kupittaalle tulee vielä ainakin Pizza Slice valikoimiin mukaan. 

TUTO Hockeyn kotiavaus tänään perjantaina Marli Areenalla klo 18.30. Vastassa LeKi Lempäälästä.

www.kespro.com

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää