Marli Areenan ruokapalvelut uudistuivat kaudeksi 2015-16!

TUTO Hockeyn kotiotteluissa kaudella 2015-16 on tarjolla tuttujen lihapiirakoiden ja nakkien lisäksi myös useita uusia ruoka-annoksia. Ruokakeskon tytäryhtiö Kespron keittiömestari on suunnitellut sekä kioskeissa että aitioissa tarjoiltavat annokset uuteen uskoon. 

”Jokioisten lihapiirakat ja Kivikylän nakit sekä makkarat ovat vielä tällä kaudella, mutta lisäksi kioskeihin tulee monia uusia annoksia”, kertoo Kupittaan Palvelu Oy:n ravintolapäällikkö Jussi Pikander.

Uutuuksina listalla ovat muun muassa Pulled Pork Burger, Wing Basket eli kanakori ja vähän tuunattu hot dog eli New York Dog.

”New York Dogissa on hapankaalia, nachoja ja punasipulihilloketta. Lisäksi on nacholautanen, jossa on dippikastikkeena salsaa sekä crème fraîchea”, Pikander kertoo.

”Ja sitten on henkilökohtainen suosikkini Chicken Burrito, se on todella hyvä.” 

Kespron pilottihanke

Marli Areenan ruokapalvelujen uudistus on osa Kespron pilottihanketta, jossa kokeillaan jäähallin ruokapalvelujen monipuolistamista. Edellä mainittujen annosten lisäksi päätyravintoloihin on tulossa myös pari muuta tuotetta, esimerkiksi täytetty bagel ja Combo Basket, johon tulee mm. kanansiipiä, friteerattuja kanoja ja nachoja.

Myös Kupittaan aitiomenu uudistuu.

”Aitioihin pystyy tilaamaan erilaisia annoksia, eikä aina tarvitse olla samaa ruokaa kuin Legenda-klubilla tarjoillaan”, sanoo Pikander. 

”Mutta toki samaakin saa, jos haluaa.”

Marli Areenan Legenda-klubin ruoka tehdään tällä kaudella itse Kupittaan keittiössä. Uudella ruokalistalla kiertää 6-7 annosta, joista tarjoillaan yhtä per ottelu.

”Katsomme mikä on suosittua ja se sitten jää listalle pysyvästi. Mutta kyseessä on joka tapauksessa buffet-tarjoilu ihan samalla tavalla kuin ennenkin”, Pikander päättää.

Myöhemmin Kupittaalle tulee vielä ainakin Pizza Slice valikoimiin mukaan. 

TUTO Hockeyn kotiavaus tänään perjantaina Marli Areenalla klo 18.30. Vastassa LeKi Lempäälästä.

www.kespro.com

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää