Marli Areenan perjantai-ilta ja Jukurit: "Toivottavasti saadaan mökki täyteen"

TUTO Hockey – Jukurit

Pe 30.1. klo 18.30

Marli Areena

Turun Kupittaalla pelataan perjantaina todellinen Mestiksen huippukamppailu, kun TUTO Hockeyn vieraaksi saapuu Mikkelin Jukurit. Kahden Liigaan pyrkivän joukkueen kamppailuista ei tunnetusti viihdykettä puutu.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella neljästi ja kumpikin ryhmä on vienyt voiton kaksi kertaa. Edellinen kohtaaminen Mikkelissä päättyi Jukurien 2-0 voittoon.

”Jukurit on erittäin hyvä joukkue tähän sarjaan ja heillä on selkeä sapluuna, millä he pelaavat. Ollaan kovasti yritetty löytää siihen lääkkeitä ja jos nyt kotihallissa päästäisiin pelin päälle. Mikkelissä se kääntyi loppua kohden meille, vaikka hävittiinkin”, sanoo TUTOn kakkosvalmentaja Hermanni Vidman.

Ennen perjantain ottelua Jukurit on sarjassa toisena ja TUTO neljäntenä. Joukkueiden välistä piste-eroa on kahdeksan pistettä, mutta Jukurit on pelannut yhden pelin enemmän. 

”Nyt pitäisi saada alusta asti koko meidän orkesteri toimimaan. On kyllä hienoa päästä tuollaiseen kärkiotteluun ja kovaa jengiä vastaan pelaamaan perjantaina kotona”, Vidman jatkaa.

”Revanssihengessä mennään”

TUTOn Aki Keinänen iski keskiviikkona Peliittoja vastaan kaksi maalia 7-3 voitossa. Tuukka Pulliaisen poissaollessa turkulaisten kultakypärää kantavalla Keinäsellä ei ole vaikeuksia syttyä otteluihin Jukureita vastaan.

”Jukureita vastaan on aina tiukkaa, koska he puolustavat hyvin. Itse ainakin jollain tavalla sytyn aina Jukureita vastaan pelaamaan. En tiedä mikä siinä on, mutta niitä vastaan on kiva pelata. Toivottavasti saadaan mökki täyteen ja sitä kautta joukkueelle tuki myös sieltä. Uskon, että tiukka peli tulee, mutta revanssihengessä mennään”, viittaa ”Keni” edellisellä viikolla Mikkelissä kärsittyyn tappioon.

Keinäsen ketjukavereina keskiviikon ottelussa olivat Toni Jalo ja takaisin TUTOon palannut Aleksi Rutanen. Heti maalinteossakin onnistunut Rutanen tuo Keinäsen mukaan paljon hyvää turkulaisryhmään.

”Hän on todellakin joukkuepelaaja ja tulee olemaan meille todella hyvä vahvistus loppukauteen. Kuten kaikki varmaan viime vuodesta hänet muistavatkin, niin Aleksi pelaa hyvin molempiin suuntiin ja on tärkeä lenkki meidän ketjussamme.”

Kangasniemi mukaan ensi viikolla

Rutasen mukana Turkuun saapui myös toinen hyökkääjä Iikka Kangasniemi, joka on kuitenkin vielä toistaiseksi pienen tällin vuoksi sivussa pelaavasta kokoonpanosta.

”Kangasniemi ei varmaankaan tällä viikolla vielä pelaa. Huilaa tämän viikon vielä ja hyppää ensi viikolla mukaan”, Hermanni Vidman kertoo.

TUTOn mukana lainalla viilettänyt Jasper Lindsten on palannut takaisin Turun Palloseuraan loppukaudeksi. TPS:n muut sopimuspelaajat Niko Karhu ja Rasmus Kulmala sen sijaan pelaavat loppukauden TUTOssa.

TUTO Hockeyn ja Jukurien välinen perjantai-illan Mestis-spektaakkeli alkaa Marli Areenalla klo 18.30. Hanki matsilippusi ennakkoon edullisemmin TÄSTÄ!

Seuraa heitä

#37 Mika Kujanpää, Jukurit

Vaasan Sportissa kautensa aloittanut hyökkääjä saapui Mikkeliin auttamaan Jukureita liigapaikan metsästyksessä. Kun Liigan puolella ei miehelle sopivaa roolia löytynyt, riittää Kujanpäällä varmasti näyttöhaluja jälleen Mestiksessä.

#82 Aki Keinänen, TUTO Hockey

Aina vaarallinen Keinänen teki edellisessä ottelussa kaksi upeaa maalia ja lisää on varmasti tulossa. Kenillä on tällä hetkellä kasassa 16 kaappia, kun mies on selostaja Jani Säterille luvannut osuvansa runkosarjassa ainakin 20 kertaa.

 

Keni syttyy aina Jukureita vastaan.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää