Marli Areenan päätybaarit nimettiin Martelan ja Menestystarinoiden mukaan

Kupittaan Marli Areenan päätybaarit tunnetaan nyt nimellä Martela Lounge ja Menestystarinat-pääty.

”On hienoa saada TUTO-perheeseen uusia omilla aloillaan vahvoja toimijoita ja siten vahvistaa yritysverkostoamme”, kertoo TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen

”Tulevaisuudessa tavoitteena on kehittää TUTOn ympärille kattava yritystysverkosto, jossa mukana olevat yritykset voivat tehdä keskenään ja yhdessä menestyksekästä liiketoimintaa TUTOn kannattamisen ohella.”

”Päätybaarien nimeäminen Martela Loungeksi ja Menestystarinat-päädyksi tulee jatkossa myös helpottamaan meitä ja asiakkaita kommunikoinnissa”, Aavinen sanoo.

Martela-konserni on kotimainen pörssiyhtiö, joka on perustettu 1945. Suomessa Martela on toimialansa suurin yritys ja Pohjoismaissa kolmen suurimman joukossa. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen ylläpitoa ja muutoksia tukevia palveluja. Suomessa Martelan kokonaispalvelu kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen inventoinnista ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka.

”Yhteistyö TUTOn kanssa loi meille mahdollisuuden päästä näkyvästi esiin Marli Areenalle, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa”, kertoo Martelan asiakkuusjohtaja Mika Härmälä.

TUTOn aktiivinen ote teki vaikutuksen

Menestystarinat on vuonna 2006 perustettu digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita suomalaisten yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämiseen. Urheilu ja urheiluseurojen tukeminen on aina ollut yrityksen sydäntä lähellä ja niinpä asiakkaiksi ja kumppaneiksi lukeutuu niin urheiluvälinevalmistajia kuin myös urheiluseuroja, jääkiekosta jalkapalloon ja aina korkeimmalle sarjatasolle asti. 

Marraskuussa Menestystarinat laajensi toimintaansa ja avasi toimiston Turkuun. Tarkoituksena on tarjota asiantuntevaa tukea turkulaisten pk-yrityksien verkkonäkyvyyden kehittämiseen ja mitattavaa lisäarvoa verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen.

”Turku on merkittävä talousalue ja turkulaiset yritykset ovat jo tottuneita hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia,” Menestystarinoiden toimitusjohtaja Ville Holm kommentoi laajentumista. 

TUTO Hockeyn aktiivinen ote niin markkinointiin kuin jääkiekkoonkin teki Menestystarinoihin vaikutuksen.

”TUTO tekee aktiivisesti ja innostuneesti ruohonjuuritason toimintaa markkinoinnissa ja turkulaisen jääkiekon kehittämisessä. Haluamme ehdottomasti olla tässä toiminnassa mukana,” Holm toteaa.

”Yhteistyöstä TUTO Hockeyn kanssa odotetaan hyvää kumppanuussuhdetta, jossa kumpikin osapuoli tukee toinen toistaan.” 

Martela Loungeen ja Menestystarinat-päätyyn voit seuraavaksi tulla tutustumaan lauantaina, kun vieraaksi Marli Areenalle saapuu SaPKo. Liput otteluun voit hankkia TÄSTÄ!

 

Tutustu Martelan ja Menestystarinoiden verkkosivuihin tai ota yhteyttä:
 

Martela

Mika Härmälä
Asiakkuusjohtaja

050 349 3369

www.martela.fi
 

Menestystarinat

Samuli Isomäki
Myyntipäällikkö

050 467 3030

Kauppiaskatu 5 a 3. krs
20100 Turku

samuli.isomaki@menestystarinat.fi

www.menestystarinat.fi

 

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää