Marli Areenalla tarvittiin jälleen jatkoerä

TUTO Hockey – Peliitat:
1-2 (0-1, 0-0, 1-0, 0-1) TILASTOT

Yleisöä: 1879

TUTO Hockeyn ja Peliittojen välinen ensimmäinen ottelu Kupittaan Marli Areenalla oli melkoista isäntien hallintaa ja Peliittojen Joonas Kuuselan torjuntanäytöstä. Lauantain otteluun vieraiden maalilla Rasmus Rinne hyppäsi Kuuselan tilalle kiekkosateeseen.

TUTO oli ottelun alusta alkaen kentällä täysin ylivoimainen lukuun ottamatta yhtä tilastoa. Maalin teko tuotti joukkueelle vaikeuksia, vaikka peli pyöri lähes koko ajan Rinteen vartioiman maalin ympärillä. Peliitat sai ensimmäisessä erässä aikaan ainoastaan kaksi laukausta kohti Tomas Kralia, mutta näistä toinen upposi maskin takaa ohi hölmistyneen Kralin.

Kuvaavaa avauserän tapahtumille oli se, että avausmaalin jälkeen Peliitoilla kesti yli kymmenen minuuttia päästä kiekon kanssa seuraavan kerran hyökkäysalueelle.

Tomas Kral oli lauantaina torjuntavuorossa.

 

TUTO hakkasi kiekkoa kiekon perään kohti Rinnettä, mutta tulosta ei syntynyt kahden ensimmäisen erän aikana.

Ottelun kolmannessa erässä Marli Areenan yleisö vihdoin palkittiin, kun Antti Virtanen oli unohtunut maalin eteen yksinään. Kokenut kapteeni viimeisteli varmasti ottelun tasoitusmaalin, kun kolmatta erää oli ehtinyt taittua ainoastaan 17 sekuntia.

Enempää maaleja ei nähty, vaikka molemmille joukkueille tarjottiin ratkaisun avaimia ylivoimapelin muodossa. Maalivahdit olivat molemmissa päissä hyvässä iskussa, eivätkä olleet yllätettävissä varsinaisella peliajalla, joten keskiviikolta tuttuun tapaan mentiin nytkin jatkoerään hakemaan ratkaisua.

Jatkoeriä ei tällä kertaa tarvittu kuin yksi, kun Henri Manninen karkasi läpiajoon jatkoerän toisella minuutilla ja rankaisi TUTOa ylivoimamaalilla.

– Hiljaiseksi vetää. Sitkeä nippu äijiä tuolla kopissa. Turha meitä on siitä haukkua, ettei hyökätä tai tehdä sitä ja tätä. Turussa voitettiin tuo tähtisikermä toistamiseen, Petri Karjalainen huokasi helpottuneena ottelun jälkeen.

– Vastakkain on kaksi erityyppisesti pelaavaa joukkuetta. Jääkiekkoa voi pelata niin monella eri tavalla, mutta minä luotan siihen tapaan jolla me pelaamme. Meidän tarvitsee vain laittaa kiekkoa maaliin, Juhani Tamminen tuumi pelin jälkeen.

– Ei jääkiekko ole oikeudenmukaista, se on peli, Tami päätti.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää