Marli Areenalla nähtiin jälleen huikea näytelmä

TUTO Hockey – KooKoo:
1-3 (0-1, 0-1, 1-1)  TILASTOT, yleisöä: 2415

 

TUTO Hockeyn ja KooKoon kolmas kohtaaminen alkoi todella kovalla vauhdilla. Molemmat joukkueet pääsivät yrittämään avauserässä maalia ylivoimapelillä, mutta erikoistilanteet eivät tuottaneet maalia.

– Vaikka huippuviihdettä perjantaina tarjottiin Kouvolassa, valmentajaa se välillä hirvitti. Tänään saatiin 60 minuutin ajan kaikki irti joukkuuesta. Pelaajat pelasivat joukkueelle, Juha Juujärvi totesi pelin jälkeen.

Edellisessä ottelussa kuumana käynyt Matt Nickerson ohjasi Tommi Virtasen edestä illan ensimmäisen maalin, kun avauserää oli pelattu 8.04.

Kokonaisuutena erä oli viihdyttävää, vauhdikasta ja tasokasta pudotuspelikiekkoa.

– Tämä on kiekkoa parhaimmillaan. Rakastan tätä joka sekunti. Tämän viihteen on tuo joukkue tarjonnut hienoille kannattajillemme joka kerta. Jääkiekko ei kuitenkaan ole oikeudenmukaista, se on peli. Tommi Virtanen varasti meille ensimmäisen pelin ja herra Rämö varasti tänään kamppailun vastustajalle, Juhani Tamminen ynnäsi.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti myös toiseen erään. Jälleen molemmat pääsivät yrittämään maalintekoa ylivoimalla, mutta tuloksetta. TUTOn ylivoiman päätyttyä Olli Julkunen lisäsi KooKoon johdon kahteen maaliin laukomalla kiekon aivan maalin yläkulmaan. Maalia käytiin tarkastamassa videolta, mutta lopulta tuomari näytti aloitusta keskelle maalin merkiksi.

Antti Ropolla oli paikka jo aiemmin lisätä vierasjohtoa, mutta Tommi Virtanen veti läpiajossa pidemmän korren. Samoin Mikko Rämö hoiti oman tilanteensa, kun Derek Famulare oli puolittain läpiajossa.

Kolmannen erän alussa nähtiin mielenkiintoinen tilanne, kun Tuukka Pulliainen ja Justin Dacosta ottivat yhteen KooKoon maalin edessä. Pulliaiselle tuomittiin tilanteesta kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta ja Dacostalle viisiminuuttinen keihästämisestä.

TUTO ei onnistunut ylivoimaansa hyödyntämään ja pian jäähyn päättymisen jälkeen Julkunen laukoi kovalla ja tarkalla laukauksella tilanteeksi 0-3.

Arttu Niskakangas onnistui kaventamaan tilanteeksi 1-3 ottelun viimeisellä minuutilla ja Mikael Aaltonen sai kiekon maaliin, mutta tätä tuomarit eivät enää hyväksyneet ja ottelun lopputulokseksi jäi 1-3.

Taistelu finaalipaikasta jatkuu tiistaina Kouvolassa.

– Laadukas kiekko-ottelu. Ensimmäinen erä oli todella tasainen ja toisessa erässä saatiin vähän paremmin otetta. Tämä ilta nautitaan ja ajellaan Kouvolaan valmistautumaan tiistain peliin, Juujärvi sanoi.

– Sanoin pojille, että olen aika montaa joukkuetta koutsannut. Ranskan maajoukkue aikoinaan ja tämä joukkue ovat olleet valmennettavimpia joukkueita, joita olen saanut valmentaa, Tamminen antoi kehuja omilleen.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää