Marli Areenalla nähdään kauden avauskohtaaminen

TUTO Hockey – KeuPa HT

26.10.2016

Marli Areena

TUTO Hockey palaa vierasviikonlopun jälkeen takaisin Kupittaan kotikaukaloon, kun uusi kiekkoviikko käynnistyy vielä ennen maajoukkuetaukoa. Vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella KeuPa HT.

”TUTO tulee Kupittaalle tuoreena ja hyvin luistelevana joukkueena”, lupailee TUTO-hyökkääjä Aleksi Rutanen kotiyleisölle.

TUTO ja KeuPa ovat onnistuneet välttelemään toisiaan koko alkukauden. Keskiviikkona tilanne kuitenkin muuttuu ja Marli Areenalla nähdään joukkueiden kauden avauskohtaaminen.

”Vaikea sanoa, millainen vastustaja huomenna on vastassa. Luultavasti kuitenkin paljon töitä tekevä ja yhtenäinen joukkue”, Rutanen pohtii.

”Kurinalaista puolustusta ja sitä kautta hyviä hyökkäyksiä KeuPan päähän. Eiköhän siinä paikkoja synny.”

KeuPalla on takanaan muutaman ottelun tappioputki, mikä polttelee varmasti keuruulaisten mieltä. TUTOlla lieneekin vastassaan päättäväinen vieras.

Sarjataulukossa KeuPa edustaa tällä hetkellä kahdeksannella sijalla, kun TUTOn sijoitus on kolmas.

”Tavoitteena kehittyä joka päivä”

TUTO-hyökkääjä Rutanen joutunee itse jättämään keskiviikon pelin väliin loukkaantumisen takia, mutta on hengessä mukana kaukalon laidalta käsin.

Loukkaantumisestaan huolimatta miehellä on varsin selkeä käsitys omien tavoitteidensa suunnasta.

”Tavoitteena on kehittyä joka päivä ja pelata tasaisesti paremmalla tasolla. Myös maaleja olisi hyvä alkaa tehdä tässä vaiheessa kautta. Siinä on petrattavaa”, Rutanen päättää.

TUTO Hockey – KeuPa HT käynnistyy Kupittaalla keskiviikkona klo 18.30. Illan ottelu on Lausteen lähiöpeli sekä opiskelijapeli. Vielä ehdit hankkia liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai helposti TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää