Marli Areenalla jaossa kuusi pistettä – tarttuvatko A- junnut syöttiin?

Tulevana viikonloppuna TUTO Hockeyn A- junnuilla on kiiruinen puhde, sillä sekä perjantaina 28.9.2012 että lauantaina 29.9.2012 joukkue pääsee yrittämään pistetilin kartuttamista. Tällä hetkellä sijalla neljä Nuorten Mestiksen karsintasarja kakkosessa oleva joukkue tarvitsee ihan aikuisten oikeasti jaossa olevia pisteitä. Vaikka sarja on vasta nuori, on jo alkukausi osoittanut että ilmaisia pisteitä ei jaossa ole.

Mikko Rauteen luotsaama joukkue aloitti kautensa kolmella voitolla. Ensin kaatui GrIFK, sen jälkeen Jää-Ahmat ja viikko sitten kotoisella Kupittaalla VG-62. Sunnuntaina turkulaisten laiva kuitenkin kääntyi sillä väkevästi esiintynyt K-Vantaa peittosi isäntäjoukkueen maalein 5-3. Kärsitty tappio on varmuudella pöyhitty joukkueessa tarkkaan, sillä rehellisyyden nimissä on todettava että kotijoukkue teki välillä alokasmaisia virheitä joista vastustaja vääjäämättä rokotti.

Perjantaina vastaan asettuu sarjaa johtava KOOVEE. Joukkueen maalisuhde neljän pelatun ottelun jälkeen on 23-11 eli 12 plussalla. Lauantaina puolestaan vastassa on HPK Team, joukkue joka puolestaan on sarjataulukon hännillä. Vastassa ovat siis huippu ja hännän huippu. Nyt jos koskaan joukkueella on mahdollisuus kartuttaa pistetiliään ja kuusi pistettä on se potti jota lähdetään hakemaan.

Pistejahdin ydin tulee olemaan TUTOn puolustuspelaamisessa. Se osa-alue kaipaa kohennusta ja mielenkiintoista on nähdä kenet Mikko Rautee osoittaa veräjänvartijaksi. Kimmo Meriläisellä on takanaan hieman knafti neljä ottelua joilla heltiää vain alle 90 prosentin torjuntasaldo. Viime sunnuntain ottelun loppuminuuteilla peliin komennettu Juuso Ikonen kuitenkin piti nollan ja on varteenotettava aloittaja KOOVEEtä vastaan. Jotta TUTO Hockey saa nuo kuusi pistettä saalistettua tarvitaan myös kotiyleisön vankkaa kannatusta. Joten on taas perjantaina aika kiiruhtaa Marli Areenalle perjantaina kello 18.20 alkavaan otteluun ja lauantaina kello 13.50 alkavaan otteluun.

Tilastojen mukaan TUTOn A- junnujen matseissa yleisömäärät ovat korkeimmat joten pidetään huoli että jatkossakin löydämme tiemme Marli Areenalle ja kannustetaan TUTO voittoihin.

Olethan muistanut kurkata myös pelaajaprofiileja täältä:

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää