Marli Areenalla huomenna poikkeusjärjestelyitä

Kupittaalla on huomenna todellinen urheilun superpäivä, kun Marli Areenalla kohtaavat Mestiksen kärkiottelussa TUTO Hockey ja LeKi. Samaan aikaan Veritas Stadionilla pelataan naisten MM-karsintaottelu Suomi – Itävalta. Päällekkäisten otteluiden vuoksi käytössämme on normaalia vähemmän pysäköintipaikkoja. Seuraavassa on ohjeistus huomiseen otteluun:

  • Veritas Stadionin olympiakatsomon (vanha katsomon osa) takana oleva alue ei ole pysäköintikäytössä TUTO-LeKi ottelussa.
  •  
  • Pysäköintipaikkoja on tarjolla Bloomberginaukiolla:

    •  Paikkoja on käytössä normaalia vähemmän päällekkäisen jalkapallo-ottelun takia, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. 
  • Suosittelemme käyttämään huomenna julkisia kulkuneuvoja. Mikäli kuitenkin tulette omalla autolla, kannattaa paikalle saapua ajoissa.

    • TUTO Hockey – LeKi alkaa klo 18.30. Ovet ja lipunmyynti aukaistaan klo 17.00

TUTO Hockey – LeKi keskiviikkona 25.9. klo 18.30 Marli Areenalla. Osta liput ennakkoon tästä ja säästät aikaa!

Mikäli ennakkoon ostaminen ei onnistu, saa lipun huomenna Marli Areenaltakin ennakkolippujen hinnalla.

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää