Marli Areena jaetaan 4 lohkoon Mestis-otteluissa

Koronarajoitusten vuoksi Marli Areena jaetaan neljään erilliseen lohkoon, joiden välillä ei saa liikkua ottelutapahtuman aikana.

TUTOn Mestis-otteluiden järjestelyissä nähdään tulevalla kaudella runsaasti uudistuksia. Suurin muutos liittyy siihen, että Marli Areena jaetaan neljään lohkoon. Lohkojen välillä ei voi liikkua otteluiden aikana, joten koko peli on seurattava tietystä katsomolohkosta. Lohkot ovat seuraavat:

Lohko 1: K-M katsomo (kulmassa anniskelupiste ja oma kioski)
Lohko 2: Finaco päätyravintola ja B-C katsomot
Lohko 3: D-F katsomot ja Lundén päätyravintola
Lohko 4: H ja J katsomot (Lapsiyställinen lohko, ei anniskelua)

Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäynti, jota käytetään myös poistuessa. Jokaisessa lohkossa on myös oma kioski ja wc:t. Anniskelupisteet löytyvät kaikista muista lohkoista paitsi 4 lohkosta, joka pidetään lapsiystävällisenä lohkona.

Marli Areena jaetaan syksyn otteluissa neljään toisistaan erilliseen lohkoon. 1 ja 2 lohkoon kulku on Hippoksentien päädystä, 3 ja 4 lohkoon Kupittaanpuistosta.

Molemmat sisäänkäynnit käytössä

Lohkojaon myötä Marli Areenan molempien päätyjen sisäänkäynnit otetaan käyttöön. Hippoksentien päädystä kuljetaan 1 ja 2 lohkoon. Kupittaanpuiston päädystä kuljetaan puolestaan 3 ja 4 lohkoihin.

Näin tulet sisään Kausikortilla, TUTO-kortilla, pääsylipulla tai Voucherilla

Kausikortti: Kausikortilla pääsee tuttuun tapaan suoraan sisään. Paikkasi sijaitsee siinä katsomonlohkossa, jossa kortin takana oleva paikka sijaitsee. Paikan voit valita vapaasti lohkon sisältä. Kortissa olevaa tarkkaa paikkaa emme voi rajoitusten aikana taata, eikä sitä myöskään ole merkattu varatuksi.

Pääsylippu: Näet lipusta, minkä lohkon (ja katsomon) olet valinnut oston yhteydessä. Mene sen mukaiselle sisäänpääsylle. Muista noudattaa jonottaessa turvavälejä. Lohkon sisällä paikan voi hakea mistä katsomosta vain.

TUTO-kortti: Valitse sen lohkon jono, johon haluat istumaan, muista pitää turvavälit. Pääset katsomoon, jos hallissa on vielä tilaa jäljellä. Loppuun myytyyn lohkoon tai halliin ei pääse TUTO-kortilla.

Voucher-lippu: Valitse sen lohkon jono, johon haluat istumaan. Täytä viimeistään jonotuksen yhteydessä puhelinnumerosi voucheriin, jotta voimme infota mahdollisesta altistumisesta. Muistathan pitää turvavälit.  Pääset katsomoon, jos lohkossa on vielä tilaa jäljellä. Loppuun myytyyn lohkoon tai halliin ei pääse voucher-lipulla.

Katsomoiden täyttämisjärjestys

Kaikki katsomot ovat avoinna otteluun saapuville TUTO-korttilaisille sekä voucher-lippulaisille klo 17.30-18.10. Hippoksentien puoleiset lohkot 1 ja 2 suljetaan kello 18.10 kapasiteetin tarkistuslaskentaa varten. Mikäli paikkoja on vielä vapaana, avataan nämä lohkot tarkistuksen jälkeen uudelleen käyttöön. Tarkistuksen aikana TUTO-kortilla ja voucher-lipulla pääsee sisään vain Kupittaanpuiston puolella sijaitseviin 3 ja 4 lohkoin. 

Katsomokapasiteetti 1100-1300 katsojaa

TUTO Hockeyn maksimikapasiteetti on syksyn Mestis-peleissä 1100-1300 katsojaa. Rajoitetulla katsojamäärällä pyritään takaamaan jokaiselle katsojalle riittävä turvaväli. Lähtökohtaisesti riittävä turvaväli on kaksi tyhjää penkkiä molemmin puolin. 

Pienentynyt kapasiteetti kannattaa huomioida erityisesti, jos on tulossa peliin TUTO-kortilla tai voucher-lipulla. Ne eivät sisällä automaattista sisäänpääsyä, vaan niillä pääsee Marli Areenalle vain niin kauan kun hallissa on tilaa jäljellä.

Lipunmyynti

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta tai ennakkomyyntipaikoista (esim. Citymarketit). Marli Areenan lipunmyynti aukeaa ottelupäivinä tuntia ennen peliä.

Päätyravintolat

Päätyravintoloihin otetaan rajoitusten aikana vain pöytäpaikkojen mukainen määrä asiakkaita kerrallaan. Lisäämme tasanteille istumapaikat sisältäviä pöytäpaikkoja, mutta tästä huolimatta määrät pysyvät selvästi aiempia kausia pienempinä. Jos haluat varmistaa paikan päätyravintolassa, paras tapa on varata pöytäpaketti etukäteen TUTO Hockeyn toimistolta.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää