Marco Tuokko debytoi TUTO-paidassa keskiviikkona

TUTO Hockey saa keskiviikon kotiotteluun JYP-Akatemiaa vastaan huikean vahvistuksen, kun kolme Suomen mestaruutta TPS:n paidassa voittanut Marco Tuokko liittyy joukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

34-vuotias vasen laitahyökkääjä on harjoitellut TUTOn mukana jo pidemmän aikaa ja on nyt valmis hyppäämään kaukaloon. Raision Nuorisokiekon kasvatti tunnetaan periksiantamattomana taistelijana, joka tuo väkevän lisämausteen Mestiksen mestaruudesta kamppailevan turkulaisryhmän vahvuuteen.

Marco Tuokko on pelannut SM-liigassa yhteensä 329 ottelua, joissa syntyi mestaruuksien kyytipoikana 95 tehopistettä. SM-liigan lisäksi mies pelasi Ruotsin Elitserienissä viiden kauden aikana 218 peliä iskien 55 pistettä. Kaudella 2010-2011 Tuokko kiekkoili Allsvenskanin Morassa ja sitä seuraavalla kaudella vielä muutaman ottelun Suomi-sarjassa VG-62:n paidassa.

Seitsemän kautta Suomen pääsarjassa taistellut Marco Tuokko tuo TUTOn kokoonpanoon valtavan määrän kokemusta ja taistelutahtoa. Ensimmäisen kerran tuttua numero 13 -paitaa kantava Tuokko nähdään sinipaidoissa siis ensi viikon keskiviikkona Marli Areenan hornankattilassa.

 

TUTO Hockey – JYP-Akatemia

ke 15.1.2014 klo 18.30

Marli Areena

Varmista paikkasi Tuokon debyyttiin TÄSTÄ!

 

Kolme mestaruut hei! Marco Tuokko hyökkää keskiviikkona kaukaloon TUTOn paidassa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää