Manu Räty tuo luisteluvoimaa TUTO Hockeyn puolustukseen

Seuran omista A-nuorista ponnistava lupaus on löytänyt Kupittaalta kodin, josta löytyvät ammattipelaajaksi kasvuun tarvittavat avut. Sopimus kattaa vuodet 2020-23.

– Manu on hyvän kokoinen right-pakki, joka uskaltaa pelata. Hän vakuutti meidät viime kaudella osaamisellaan hyppäämällä kaukaloon Vantaalla. Nuorelle kaverille tilanne on erityisen hyvä, sillä mies kisaa nyt ihan tosissaan Mestiksen peliajasta, pohtii TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen.

Viime kaudella Räty oli Nuorten SM-liigassa yksi TUTOn kantavista voimista. Kokonaisuudessa myös joukkuehengellä oli suuri merkitys kauden värikkäiden vaiheiden aikana.   

– Joukkue antoi kevätjäillä tekemiseen positiivista potkua. Eiväthän ne pleijaritkaan sitten jääneet hirveän kauas. Kirsikkana kakun päällä oli kyllä se yksi pelaamani Mestis-matsi, Manu Räty kertoo.

Luistelevaksi ja kiekkoa liikuttelevaksi luonnehditun pelimiehen tavoitteet ovat ammattilaisuudessa. Tämän eteen tehdään kovaa työtä, kehityskohtia rauhassa työstäen.

– Etäseuranta ja itsenäinen treeni toimii hyvin. Käytössäni on minulle henkilökohtaisesti räätälöity ohjelma, jonka avulla voin kohdentaa harjoittelun täsmällisesti juuri oikeisiin osa-alueisiin, Räty avaa.

 Kun kiekko taas syksyllä putoaa jäähän, ovat pelimiehen sävelet selvät. Seuraavat askeleet otetaan määrätietoisesti ja omaan jengiin luottaen.

– Tavoitteenani on pelata koko kausi Mestistä. Meillä on kilpailukykyinen joukkue, joka pelaa aktiivista ja nopeaa jääkiekkoa. Kannattaa tulla hallille katsomaan, Räty hehkuttaa.  

TUTO Hockeylla on 18 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Tulemme julkaisemaan sopimukset seuraavien viikkojen aikana. Näistä pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

 

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää