Manu Räty tuo luisteluvoimaa TUTO Hockeyn puolustukseen

Seuran omista A-nuorista ponnistava lupaus on löytänyt Kupittaalta kodin, josta löytyvät ammattipelaajaksi kasvuun tarvittavat avut. Sopimus kattaa vuodet 2020-23.

– Manu on hyvän kokoinen right-pakki, joka uskaltaa pelata. Hän vakuutti meidät viime kaudella osaamisellaan hyppäämällä kaukaloon Vantaalla. Nuorelle kaverille tilanne on erityisen hyvä, sillä mies kisaa nyt ihan tosissaan Mestiksen peliajasta, pohtii TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen.

Viime kaudella Räty oli Nuorten SM-liigassa yksi TUTOn kantavista voimista. Kokonaisuudessa myös joukkuehengellä oli suuri merkitys kauden värikkäiden vaiheiden aikana.   

– Joukkue antoi kevätjäillä tekemiseen positiivista potkua. Eiväthän ne pleijaritkaan sitten jääneet hirveän kauas. Kirsikkana kakun päällä oli kyllä se yksi pelaamani Mestis-matsi, Manu Räty kertoo.

Luistelevaksi ja kiekkoa liikuttelevaksi luonnehditun pelimiehen tavoitteet ovat ammattilaisuudessa. Tämän eteen tehdään kovaa työtä, kehityskohtia rauhassa työstäen.

– Etäseuranta ja itsenäinen treeni toimii hyvin. Käytössäni on minulle henkilökohtaisesti räätälöity ohjelma, jonka avulla voin kohdentaa harjoittelun täsmällisesti juuri oikeisiin osa-alueisiin, Räty avaa.

 Kun kiekko taas syksyllä putoaa jäähän, ovat pelimiehen sävelet selvät. Seuraavat askeleet otetaan määrätietoisesti ja omaan jengiin luottaen.

– Tavoitteenani on pelata koko kausi Mestistä. Meillä on kilpailukykyinen joukkue, joka pelaa aktiivista ja nopeaa jääkiekkoa. Kannattaa tulla hallille katsomaan, Räty hehkuttaa.  

TUTO Hockeylla on 18 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Tulemme julkaisemaan sopimukset seuraavien viikkojen aikana. Näistä pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

 

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää