Mäkelälle ja Elfvengrenille sopimukset TUTOon

TUTO Hockey on solminut yksivuotiset sopimukset harjoituskauden ajan joukkueessa try-outilla olleiden Juho Mäkelän ja Johan Elfvegrenin kanssa.

 

Selkeä viesti

Sekä harjoitusotteluissa että Suomen Cupin peleissä vakuuttavasti esiintyneet hyökkääjät Juho Mäkelä ja Johan Elfvengren saivat palkinnoksi onnistuneesta koeajasta tulevan kauden kattavat sopimukset TUTOon.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Miika Elomon johtamalta valmennusryhmältä tuli selkeä viesti siitä, miten koeajalla olleen kaksikon kanssa tulee toimia.

”Upealla asenteella jätkät tulivat ottamaan paikkansa joukkueesta. Valmennukselta tuli selkeä viesti, että miehet on pidettävä meillä.”

Molemmilla tuoreilla sopimuspelaajilla on jo aiempaa kokemusta Mestiksestä, sillä Elfvengren edusti kahden edellisen kauden ajan Heinolan Peliittoja, kun taas Mäkelä pelasi viime kaudella uransa 12 ensimmäistä Mestis-ottelua KeuPa HT:n paidassa.

Niin ikään try-outilla TUTOssa olleen maalivahti Ville Runolan peliura puolestaan on näillä näkymin ohitse. TUTO Hockey toivottaa Villelle onnea ja menestystä jatkoon!

 

Perjantaina taistellaan finaalipaikasta!

Edellisessä ottelussa LeKin vakuuttavasti lukemin 6-2 kaatanut TUTO jatkaa taivaltaan Suomen Cupissa, kun Espoo United saapuu Marli Areenalle perjantaina. Klo 18:30 alkavassa välieräottelussa panoksena on paikka Suomen Cupin finaaliin.

Hanki edullisemmat ennakkolippusi TÄSTÄ, ja tule katsomaan, kun try-outilla vakuuttaneet Mäkelä ja Elfvengren sekä muut TUTO-soturit taistelevat finaalipaikan puolesta! 

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää