Mahdollisuudet kotietuun säilyivät keskiviikon trillerin myötä

TUTO kaappasi tärkeät kaksi pistettä keskiviikkoillan trilleristä Tampereelta. Ottelu päättyi rankkareilla 4-5. TUTOn tasoitusosuma syntyi vain 6 sekuntia ennen päätössummeria Mikke Levon toimesta.

Kotijoukkue KOOVEE karkasi ottelun toisessa erässä parhaimmillaan jo kahden maalin etumatkalle. Toiselle erätauolle lähdettiin kuitenkin lopulta tasatilanteesta. Viidessä viimeisimmässä ottelussa peräti 11 pistettä tehoillut Niko Ahoniemi (1+2 tänään) laukoi 3-3-osuman ajassa 36:32. Kotijoukkue pääsi uudelleen niskan päälle kolmannen erän puolivälin jälkeen. kun Julius Valtonen viimeisteli KOOVEEn illan neljännen maalin.
TUTO taisteli kuitenkin viimeiseen asti ja lopulta vain kuusi sekuntia ennen päätössummeria Mikke Levo toi ottelun tasoihin. Jatkoajalla ei ratkaisua nähty ja voittajaa haettiin pitkän kaavan mukaan. Rankkareilta TUTOlta onnistuivat kaikki kolme laukojaa (Salminen, Löyttymäki ja Elo) ja Samu Lonkila koppasi kiinni kaikki KOOVEEn yritykset. Koska SaPKo ja Jokipojat eivät onnistuneet illan Mestis-kierroksella kartuttamaan pistetilejään TUTO säilytti voitollaan mahdollisuudet pudotuspelien kotietuun.

Ottelun TILASTOT

TUTOn maalit ja rankkarit ottelusta:

Sami Salmisen kommentit pelin jälkeen ja ottelun lehdistötilaisuus:

Runkosarjan päätöskierrokselle jää vielä isot panokset! TUTO taistelee kotiedusta ja keskiviikkona ottelunsa voittanut Kiekko-Vantaa kamppailee viimeiseen asti pudotuspelipaikasta ja tarvitsee sen saavuttamiseen kolmen pisteen voiton.
Pääsyliput kuumaan kamppailuun edullisimmin ennakkoon klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää