Macho Fantastico is Back! – Topi Taavitsainen palaa TUTOon

TUTO Hockey saa riveihinsä äärimmäisen mieluisan paluumuuttajan, kun hyökkääjä Topi Taavitsainen pukeutuu TUTO-paitaan jälleen kaudella 2018-2019.

Topi Taavitsainen edusti TUTOa vuosina 2014-2016, jonka aikana hän ehti pelata 80 runkosarjaottelua, joissa syntyi tehot 29+18=47. Lisäksi hänen tililleen kertyi 17 pudotuspeliottelua tehoin 3+4=7. Viimeisen kahden kauden aikana Taavitsainen pelasi lähes 100 liigaottelua TPS:n paidassa, jonka lisäksi mukaan mahtui kuusi KooKoossa pelattua ottelua sekä yhden ottelun mittainen laina TUTOssa.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola on Taavitsaisen paluusta mielissään.

”Taavitsainen on meille niin tuttu pelaaja, että odotimme hänen ratkaisuaan koko kesän. Lopulta kärsivällisyys kannatti, ja saimme pelaajan, joka täyttää ne kriteerit, joita kärkilaitahyökkääjälle voidaan asettaa.”

Aittolan mukaan Taavitsainen hakee TUTOsta uralleen uutta nostetta.

”Topi ottaa nyt Liigasta askeleen taaksepäin ja palaa Kupittaalle, mennäkseen useamman askeleen eteenpäin.”

Nälkäisenä uuteen kauteen

TUTOssa numerolla 65 pelaava Taavitsainen kertoo itsekin palaavansa kotoisalle Marli Areenalle hyvillä fiiliksillä ja määrätietoisen tavoitteiden saattelemana.

”Marli Areenalle on aina mukava palata. TUTOlla on todella hyvä nippu kasassa taas alkavalle kaudelle ja tavoitteena on tietenkin kirkastaa se viime kauden hopeamitali kultaiseksi. Tavoitteena on myös pelata ehjä kausi.”

TUTO-kannattajien suursuosikiksi aiemman visiittinsä aikana kohonnut, Macho Fantastico lempinimeä kantava hyökkääjä kertoo, että tulevalla kaudella Kupittaalla nähdään tuttua Taavitsaista.

”Kaukalossa nähdään nälkäinen Topi Taavitsainen, joka on joka puolella kenttää.”

Taavitsaisen mukaantulon myötä TUTOn joukkue on valmis reilun kuukauden päästä alkavaan Mestis-kauteen. Aittolan mukaan kaudenaikaista liikennettä saatetaan kuitenkin nähdä.

”Paketti on nyt siinä pisteessä, että voidaan odottaa kauden alkua. Pientä vuokraliikennettä tulee kauden mittaan, pelaajamäärän ja loukkaantumisten takia ja toki kaikki on mahdollista siirtorajalle asti.”

Hanki oma kausarisi kaudelle 2018-2019 TÄSTÄ ja tule todistamaan Macho Fantasticon maaginen paluu Kupittaalle! 

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää