Maalitykki Vili-Jesper Koivula TUTOon!

TUTO Hockey on vahvistanut hyökkäystään Vili-Jesper Koivulalla. Koivula tulee TUTOon KooVeesta, jossa hän teki viime kaudella 24 Mestis-maalia.

Koivula on 24-vuotias Ilveksen kasvatti, joka pelasi ensimmäiset Mestis-pelinsä viime kaudella. Runkosarjan 50 ottelussa Koivula iski tehot 24+16=40 pistettä.Maalimäärä oikeutti kolmanteen sijaan koko Mestiksen maalipörssissä.  TUTOon Koivula saapuu loppukauden mittaisella sopimuksella. Hänestä on kaavailtu urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Liigaan siirtyneen Joel Janatuisen korvaajaa.

”Olimme valmiita odottamaan vaikka helmikuulle, että löydämme sopivan korvaajan Janatuiselle. Lopulta odotusaika kesti vain 15 minuuttia, kunnes saimme tietää, että Koivula olisi saatavilla. Työskentelimme koko viikonlopun ajan saadaksemme siirron kannalta tärkeät tausta-asiat kuntoon. Nyt voimme ilolla kertoa kannattajillemme, että Koivula on TUTOn mies. Hän saapuu joukkueen vahvuuteen tänään. Illan treenien jälkeen tiedämme onko debyytti vuorossa jo huomenna Keuruulla vai vasta perjantaina Marli Areenalla. Pelaajana Koivula täyttää meidän hakukriteerit erinomaisesti. Etsimme Janatuisen korvaajaksi klassista maalintekijää, ja sellaisen saimme Koivulan myötä joukkoihimme”

Tervetuloa TUTOon Vili-Jesper Koivula

Perjantaina vuorossa kotidebyytti

Koivula esiintyy kotijoukkueen paidassa ensi kertaa perjantaina, kun TUTO Hockey kohtaa Kajaanin Hokkin Marli Areenalla. Hanki lippusi Koivulan kotidebyyttiin ennakkoon edullisemmin Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista tai TÄSTÄ.

Kuva: Jarno Hietanen / KooVee

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää