Maalitykki Keinänen sekoitti lippujen hinnat

TUTO pelaa seuraavan kotipelinsä keskiviikkona 26.10. KeuPa HT:ta vastaan. Otteluun on myynnissä 8,2 eurolla pääkatsomolippuja 22.10. klo 23.59 asti. Kaikkien ennakkolipun ostaneet ja kausikorttilaiset osallistuvat lisäksi Keinäs-kisaan.

TUTO Hockeyn Aki Keinänen on tehtaillut alkukauden aikana niin seuran kuin Mestiksen ennätyksiä uusiksi. Samalla huippuvireessä oleva maalitykki on osaltaan auttanut TUTOn takaisin kärkikahinoihin. Keinäsen tehoilut on saanut sekaisin myös TUTOn toimiston, joka innostui muotoilemaan pääkatsomon liput loppuviikon vieraskiertueen ajaksi kenttäkuulutuksista tuttuihin lukemiin.  Hanki siis liput ensi keskiviikon TUTO Hockey – KeuPa HT peliin 8,2 eurolla (normaalisti 15 euroa). Tarjous on voimassa Ticketmasterin myyntipisteissä 22.10. klo 23.59 asti.

Osta liput tästä

Lipun voit ostaa ennakkoon myös seuraavista paikoista Turun seudulla:

  • K-Citymarket (Länsikeskus, Kupittaa, Ravattula, Skanssi)
  • Prisma (Itäharju, Mylly, Tampereentie, Länsikeskus, Piispanristi)
  • Makuuni Kaskenkatu
  • Wiklund
  • Stockmann
  • Naantalin Matkailu

Ennakkolipun ostaneille ja kausikorttilaisille Keinäs-kisa

Kausikorttilaisille ja TUTO Hockey – KeuPa HT otteluun lipun ennakkoon ostaneille järjestetään Keinäs-kisa. Kisan voittajille järjestetään tapaaminen Aki Keinäsen kanssa ja tarjotaan liput 30.11. pelattavaan juhlaotteluun TUTO Hockey – SaPKo.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää