Maajoukkuetauolle siirtyvä TUTO hakee voitokasta päätöstä lokakuulle

TUTO Hockey – LeKi

30.10. klo 18.30

Marli Areena

Keskiviikkona upean voiton Marli Areenalla Jukureista napannut TUTO kohtaa viimeisessä ottelussa ennen maajoukkuetaukoa LeKin.

Keskiviikon ottelu tarjosi vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja kamppailu venyikin aina jatkoajalle asti.

”Hauska ja oikein laadukas kiekkotapahtuma. Valmentajana nautin, kun vaatimustaso oli kova ja sitä olen tässä toitottanutkin. Hyvä mittari pelaajille”, Ismo Lehkonen summasi keskiviikkoillan.

”Keskiviikkona tuli selvästi ne määrätyt lainalaisuudet, jotka huolella tehden me ollaan helvetin hyvä joukkue.”

Perjantai-iltana vastaan asettuu LeKi ja Marli Areenalla on jälleen vauhdikas kiekkoilta luvassa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi TUTOn voittoon jatkoajan jälkeen numeroin 5-4.

”Kyllä me yritetään perjantaina jatkaa siitä, mihin me keskiviikkona jäätiin”, sanoo Lehkonen.

”Tietenkin meidän pitää vielä parantaa meidän karvauspelaamista, kiekollista pelaamista sekä nopeampaa riistopelaamista. Sitten täytyy saada lisää selvyyttä meidän alivoimapelaamiseen ja enemmän laukaisuherkkyyttä ylivoimapelaamiseen.”

”All-in joka vaihdossa”

Perjantaina vastaan asettuva LeKi on kerännyt 12 ottelusta 16 pistettä, mutta vieraissa joukkue on ollut vaikeuksissa ja tilillä onkin vieraskaukalosta ainoastaan yksi voitto.

”Vaikea sanoa millainen joukkue tulee vastaan. Ei osaa kyllä yhtään sanoa”, kommentoi Lehkonen.

TUTO siirtyy LeKi-ottelun jälkeen maajoukkuetauolle, joten koneesta on saatava kaikki mahdollinen irti ennen vapaille siirtymistä.

”Isoin juttu on meidän oma tekeminen ja sitten alkaakin maajoukkuetauko. Pojat saavat pari päivää lepoa ja sitten vedetään kova viikko. Kyllä me yritetään tämä viikko lopettaa kunniakkaasti”, Lehkonen kertoo.

”All-in joka vaihdossa. Energiatasot, jotka kropasta löytyvät, jätetään joka vaihdossa kentälle.”

Perjantain ottelu on myös Perno-Pansion lähiöpeli. Perno-Pansion lähiöpelin mahdollistavat S-Market Pansio, Ravintola Höveli, Delicioso Pizzeria ja BE Group.

TUTO Hockey – LeKi Marli Areenalla perjantaina klo 18.30. Tule kannustamaan TUTO voittoon! Osta liput ennakkoon! 

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää