M&M Kuntotalo mukaan Tue TUTOa kampanjaan – Tarjolle uusi joululahjatuote

M&M Kuntotalo lähtee mukaan TUE TUTOA -kampanjaan. Tilaamalla TUTOn kautta M&M Kuntotalon salikortin, tuet TUTO Hockeyta.

TUTO Hockeyn pääyhteistyökumppaneihin lukeutuva M&M Kuntotalo lähtee mukaan TUE TUTOA -kampanjaan, tarjoamalla joululahjatuotteisiin ensi vuoden salikortteja.

Tilaa salikortti TUTOlta itsellesi tai joululahjaksi -> Säästät & tuet TUTOa

Kun tilaat M&M Kuntotalon salikortin ensi vuoteen TUTO Hockeyn kautta, saat sen alennettuun hintaan. Mikä parasta M&M Kuntotalo lahjoittaa 50 % myyntihinnasta TUTOlle. Kun ostat esimerkiksi kolmen (3) kuukauden salikortin TUTOn kautta, säästät yli 150 euroa ja tuet siinä samalla TUTOa 75 eurolla.

Myynnissä on yhden, kolmen ja kuuden kuukauden salikortteja. Niiden hinnat ovat seuraavat:

  • 1 kk salikortti 60 euroa (norm. 85 euroa)
  • 3 kk salikortti 150 euroa (norm. 255 euroa)
  • 6 kk salikortti 275 euroa (norm. 510 euroa)

Kortti sisältää liittymisen (arvo 49 euroa) veloituksetta. Kortti on määräaikainen, eikä se edellytä sitoutumista kortin voimassaolon päättymisen jälkeen.

Yllä oleva tarjous on voimassa vain TUTO Hockeyn kautta tilatessa. Se on mahdollista käyttää joko Kupittaan, Koulukadun tai Raisiontorin saleilla. Tarjous on voimassa 23.12.2020 asti. Sitä ei voi sisällyttää voimassa oleviin jäsenyyksiin.

Treenaa turvallisesti poikkeusoloissa

M&M Kuntotalon salit tarjoavat turvalliset olosuhteet laadukkaalle ja monipuoliselle treenaamiselle myös nykyisissä poikkeusolosuhteissa. Isojen tilojen tarjoamat turvavälit yhdistettynä hyvään ilmastointiin ja hygieniaan takaavat sen, että harjoitusten läpivienti on turvallista korona-aikanakin. Lisävalttina M&M Kuntotalon pisteillä on aukioloajat, jokainen piste on auki vuoden jokaisena päivänä. Raisiontorin Sali aukeaa aamulla kello 05 ja sulkeutuu klo 24. Koulukadun ja Kupittaan salit ovat treenaajien käytössä ympärivuorokauden. Laajat aukioloajat antavat oivan mahdollisuuden treenata omassa rauhassa ruuhka-aikojen ulkopuolella.

Tilaa salikortti itsellesi tai lahjaksi täyttämällä alla oleva lomake.

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää