Loiskiiko Lohipaita vai turboahtaako TUTO?

Nuorten Mestiksen karsintasarja jatkuu Marli Areenalla hyvin kutkuttavissa merkeissä. Silloin niin sanotusti mennään eikä meinata. Vastaansa sunnuntaina 23.9 TUTO Hockey A saa kello 15.50 alkavassa ottelussa K- Vantaan. Vaikka karsintasarja onkin pitkä kuten se kuuluisa nälkävuosi, ei pistemenetyksiin ole varaa jos meinaa edetä ylempiin sfääreihin. Mikä onkaan hulppeampi tapa viettää sunnuntai- iltapäivää kuin lätkämatsi joten kaikki mukaan sankoin joukoin Marli Areenalle.

 

Iltapäivän tiimellykseen kotijoukkue lähtee toisaalta ihanteellisesta mutta samalla petollisesta tilanteesta. TUTO Hockey A on voittanut kaikki pelaamansa karsintasarjan ottelut. Viikko sitten kaatuivat GrIFK ja Jää-Ahmat, torstaina 20.9 VG-62. Voittojen synnyttämä euphoria ei saisi kuitenkaan kostautua koska helppoja pelejä ei olekaan. Mikko Rauteen suojattien on oltava silmä tarkkana heti alusta lähtien sillä vastaan asettuu joukkue joka esimerkiksi sunnuntaina 16.9 höykytti HPK Teamia maalein 9-1.

Syytä itkuun ei kuitenkaan ole sillä kotijoukkueella on heittää askiin kyvykkäitä pelureita. Lauri Puputti ja Joonas Larinmaa keikkuvat sarjan pistepörssiin kärjen tuntumassa. Mutta ovatko TUTOn tehot liikaa näiden kahden jo viime kaudella joukkueen sotisovassa pelanneen herran harteilla? TUTOn A- junnuissa on myös monia nuorukaisia joille A- taso on vieras ja pelejä tosiaan tarvitaan jotta menestys jatkuu. TUTOn maalia puolestaan kaikissa otteluissa on vartioinut Mestis- joukkueen riveihin kuuluva Kimmo Meriläinen, jonka torjuntaprosentti kolmen pelatun matsin jälkeen on alle 90. Osa tuosta ”alhaisesta” prosentista mennee toisaalta ”vilustumisen” piikkiin, sillä pelatuissa otteluissa on ollut eriä joissa pakin ryökäleet ovat pitäneet Meriläisen lähes työttömänä.

 

TUTO Hockey A vastaan K-Vantaa siis sunnuntaina 23.9.2012 kello 15.50 Marli Areenalla. Tule ihmeessä tsekkaamaan myös TUTOn A-junnut ja kannustamaan joukkue vimpan päälle voittoputkeen. Sunnuntai- iltapäivällä nähdään loiskiiko Lohipaita vai turboahtaako TUTO.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää