Lisää jatkosopimuksia kaudelle 22-23!

Veijarit Juho Virtanen ja Tino Siren raapustivat nimensä sopimuksiin, ja näin ollen jatkavat TUTO-paidassa myös tulevalla kaudella.

 

Urheilukoordinaattori Virpiön kommentit pelaajista:

 

”Juho on ollut joukkueen ydintä ja johtava pelaaja jo kauden ajan. Tiedetään mitä saadaan illasta toiseen tehtaan takuulla. Laittaa kaikkensa likoon logolle ja on erittäin arvostettu pelaaja joukkueen keskuudessa.”

 

”Tino on hyvin liikkuva ja erittäin lajitaitava hyökkääjä. Takana Mestis-uran tehokkain kausi ja hyvät lähtökohdat tulevaan. Pääsee hyvin maalintekopaikoille ja löysi kauden edetessä myös lisää tehokkuutta.”

 

Virtanen kommentoi omaa jatkoaan vaatimattoman tyylikkäästi:

 

”Hienoa, että TUTO halusi jatkaa sopimustani! Hyvillä fiiliksillä ja innolla odotan seuraavaa kautta. Loppukausi meni joukkueelta hyvin. Samalla meiningillä jatketaan ensikaudella heti ekasta pelistä alkaen ja nostetaan TUTO taistelemaan mitaleista.

 

Tino haluaa pitää joukkueen nousevan trendin yllä myös omassa tekemisessään ensi kaudella:

 

”Hieno fiilis jatkaa TUTO:ssa, viime kausi oli vaikea, mutta olen luottavainen, että TUTO tulee palaamaan ensikaudella taas kärkikahinoihin. Kausi oli henkilökohtaisesti nousujohteinen,mutta en ole siihen kuitenkaan täysin tyytyväinen. Haluan ottaa ensikaudella ison roolin ja auttaa joukkuetta.”

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää