Lindsten upotti Jukurit jatkoajalla – Taavitsainen osui jälleen kahdesti

TUTO Hockey – Jukurit

3-2 JA (0-0, 0-0, 2-2, 1-0) 

Tilastot

Keskiviikkoilta tarjosi vauhtia ja viihdettä Kupittaalla, kun TUTO ja hallitseva mestari Jukurit iskivät yhteen. Vauhdikas kiekkoilta ratkesi lopulta jatkoajalla Jasper Lindstenin iskiessä voittomaalin TUTOlle.

Vaikka kaksi erää mentiin ilman maaleja, niin vaarallisia tilanteita riitti molemmissa päissä. Vauhti oli läpi ottelun huima ja laadukasta kiekkoa nähtiin koko ottelun ajan.

”Pelin vaatimustaso oli valtava ja tämä oli testi meidän pelaajille. Testi miten he pystyvät puolustamaan ja hyökkäämään ja he ottivat haasteen hyvin vastaan”, kehui TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Kolmannessa erässä maalihanat vihdoin aukesivat, kun Topi Taavitsainen iski kahdesti vieden TUTOn 2-0-johtoon. Myös joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa Mikkelissä Mestiksen maalipörssin ykkösmies Taavitsainen osui kahdesti. Jukurit kuitenkin taisteli itsensä rinnalle Timo Hiltusen kahdella osumalla.

”Pelin kupletti oli siinä, että piti koko ajan kupolista pinnistää, eivätkä jalat saaneet kertaakaan pysähtyä, koska sitten vastustajalle aukesi paikka”, kommentoi Lehkonen vauhdikasta ottelua.

TUTO nappasi lopulta ansaitut kaksi pistettä, kun Jasper Lindsten kruunasi iltansa iskemällä jatkoajalla osuman. Pistepörssin kärkinimi oli jälleen TUTOn tehokkain pelaaja iskien tehot 1+2.

”Olen todella tyytyväinen pelin laatuun tänään”, Lehkonen kiteytti.

”Hyvältä tuntui palata TUTO-paitaan”

Lyhyen Jokerit-visiitin jälkeen väkevän paluun TUTO-paitaan tehnyt Jere Sneck kehui pelin tasoa.

”Hyvältä tuntui palata TUTO-paitaan. Kova peli, kova tempo ja laadukas peli oli”, Sneck kertoi.

Eniten TUTO-pelaajista pelanneen Sneckin paluu Turkuun oli vahva ja puolustaja pelasikin läpi ottelun mallikkaasti vauhdikkaassa ottelussa.

”Oli vauhdikas peli. Yritin vain pysyä rauhallisena, ettei lähde säntäilemään sinne tänne. Jukurit tuli kovaa päälle, joten piti pitää peli vain simppelinä”, kommentoi Sneck ottelun kulkua.

TUTO jatkaa urakkaansa perjantaina, kun Marli Areenalle saapuu vieraaksi LeKi.

”Samanlainen draivi vaan päälle, kun Jukureita vastaan. Kunnon mylläkkä ja vauhti vaan päälle. Uskon, että LeKi jää sitten jalkoihin”, ennakoi Sneck perjantain kohtaamista.

Pelit jatkuvat siis perjantaina Marli Areenalla, jonne vieraaksi saapuu LeKi. Hanki liput otteluun TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää