LeKi toistamiseen parempi Turussa

3. puolivälierä: TUTO Hockey – LeKi

1-4 (0-1, 0-1, 1-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 1-2

TUTO Hockeyn ja LeKin välinen kolmas puolivälieräkamppailu oli TUTOlle jälleen vaikea ja lempääläiset ottivat jo ottelusarjan toisen vierasvoittonsa. Tällä kertaa LeKin voittolukemat olivat selkeästi 4-1.

”Hurja peli meidän kannalta ja tuntui välillä, että olisi itsekin pelannut. Ehkä voisi hieman rauhallisemmin koutsina ottaa, sillä pelaajat sen pelin siellä kuitenkin pelaa”, kommentoi LeKin valmentaja Juha Juujärvi ottelun jälkeen.

”Hienosti nuoret miehet siellä pelasivat, eikä voi kuin olla ylpeä meidän pakiston suorituksesta. Kovaa painetta vastaan fiksua ja hyvää pelaamista. Hyökkääjien työmäärä oli myös kovalla tasolla ja se auttoi pakiston hommia.” 

Ottelun avausmaali nähtiin jo hieman yli kahden minuutin pelin jälkeen, kun Jonatan Tanuksen laukaus muutti TUTOn kannalta ikävästi suuntaa ja upposi Kaapo Kähkösen selän taakse.

”Ensimmäinen maali näytti suuntaa koko pelille, me lahjoitettiin se ihan täysin ja se antoi peliin tietynlaisen rytmin”, Ismo Lehkonen sanoi.

Noronen jälleen erinomainen

TUTOlla oli toisen erän alussa erinomainen tilaisuus tulla peliin mukaan, kun LeKin Miro Hovinen taklasi itsensä suihkuun. Turkulaiset eivät kuitenkaan saaneet viiden minuutin ylivoimallaankaan kiekkoa tällä kertaa 38 torjuntaa keränneen Mika Norosen taakse.

”Oli sielllä aika paljon paikkoja missä lätkittiin tyhjistä ohi eikä saatu maalia kohti, mutta ammattimaalivahti, nähnyt vähän muutakin kuin Janakkalaa”, totesi Lehkonen Norosesta.

Vierailijoiden toinen maali vasta onnenkantamoinen olikin, kun vaarattomalta näyttänyt rännikiekko pomppasi tuomarista suoraan Sami Laakson lapaan ja Laakso iski pelin 0-2:een.  

”Muutama iskun paikka löydettiin ja äijät pystyivät ne hyvin käyttämään hyväksi. Saatiin tarvittavat maalit ja sitä kautta arvokas voitto” Juujärvi kuvaili.

Maanantaina jatketaan

Kolmannen erän maalit olivat enää kosmetiikkaa, kun ensin Valentin Claireaux vei LeKin jo kolmen maalin karkumatkalle ja hetkeä myöhemmin Timo Pärssinen kavensi TUTOn pelatessa ilman maalivahtia tilanteeksi 1-3. Loppunumerot 1-4:ään löi vierailijoiden Otto Rauhala viimeisellä minuutilla tyhjiin. 

”Tulos huono. Yhdellä maalilla ei paljon pelejä voiteta ja pelkkä into ei välillä riitä. Nyt ollaan taas yksi kiinnitys takana ja onneksi tämä on paras seitsemästä. Eteenpäin ja maanantaina jatketaan”, päätti Lehkonen.

Ottelusarja on nyt siis LeKille 2-1 ja jatkuu maanantaina Lempäälässä. Viides välierä pelataan turussa keskiviikkona 18.3. Tuohon otteluun voit hankkia liput TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää