Lehtonen ja Rutanen Pikkuleijonien MM-leiritykseen

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Karri Kivi julkisti tänään joukkueen MM-leirin ensimmäiselle osalle. Mukana TUTOsta ovat puolustaja Mikko Lehtonen ja hyökkääjä Aleksi Rutanen.

Sekä Lehtonen että Rutanen ovat pelanneet loistavan syksyn Mestistä johtavan TUTOn riveissä. 19-vuotias espoolaislähtöinen Rutanen on nakuttanut pelaamissaan otteluissa peräti 14 tehopistettä. Varmasti TUTOn takalinjoilla illasta toiseen luutiva 19-vuotias Lehtonen on tyylikkään puolustuspelinsä lisäksi tehnyt TUTO-paidassa yhden maalin ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

MM-leirityksen ensimmäinen osa järjestetään Vierumäellä 16.-18.12. ja toinen Ruotsin Helsingborgissa 19.-24.12. Suomi pelaa ennen kisojen alkua kaksi harjoitusottelua Ängelholmissa, joissa vastaan asettuvat Kanada sekä USA.

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat pelataan Ruotsin Malmössä 26.12.2013-5.1.2014.

Katso ensimmäisen leirin joukkue kokonaisuudessaan TÄSTÄ!

 

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää