Lehti ja Nieminen Forssaan, Pylvänäinen ja Freidensfelds A-nuoriin

TUTO Hockey on tehnyt pelaajasiirtoja viikonlopuksi FPS:n kanssa.

TUTO Hockeyn edustuksessa syksyn aikana esiintyneet Timi Lehti ja Ville Nieminen pelaavat viikonloppuna Forssassa hakien samalla isompia peliminuutteja. Forssan suunnalta Turkuun matkaavat puolestaan puolustaja Rene Pylvänäinen ja latvialaishyökkääjä Raivo Freidenfelds. Pylvänäinen ja Freidenfelds ovat viikonloppuna TUTO Hockeyn A-nuorten matkassa mukana.

Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan viikonlopun siirrot ovat malliesimerkki toimivasta seurayhteistyöstä TUTOn ja FPSn välillä.

”Tämä on erinomainen osoitus seurojen välisen yhteistyön toimimisesta molempiin suuntiin. Meidän edustuksen pelaajamme saavat arvokasta peliaikaa viikonloppuna ja Forssan nuoret tulevaisuuden lupaukset pääsevät hakemaan hieman uusia ärsykkeitä Nuorten SM-liigasta.”

Tommi Niskanen palaa Jyväskylään

Kesällä TUTOon saapunut hyökkääjä Tommi Niskanen palaa takaisin Jyväskylään. Niskanen ehti pelata TUTO Hockeyn A-nuorten paidassa 10 ottelua tehoin 2+4.

Aittolan mukaan paluu Jyväskylään tuli ajankohtaiseksi, kun Niskasen tie edustusjoukkueeseen ja Mestikseen näytti siirtyvän pidemmälle tulevaisuuteen.

””Tommi tuli ennen kaikkea tavoittelemaan paikkaa Mestiksestä, siitä jäätiin nyt, joten paluu tuttuun ympäristöön tuli ajankohtaiseksi.”

TUTO Hockey kiittää Niskasta syksystä ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

A-nuoret viikonlopun reissussa

TUTO Hockeyn A-nuoret ovat viikonlopun tien päällä. Perjantaina vuorossa on matka Raumalle, jossa Lukko isännöi TUTOa. Lauantaina joukkue matkaa puolestaan Tampereelle Tapparan vieraaksi. Kumpikin ottelu on nähtävissä Ruutu+ -palvelun kautta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää