Legenda-klubin ja päätyravintoloiden varaustilanne runkosarjan loppuihin kotiotteluihin

Onko sinulla vielä käyttämättömiä legenda-klubin lippuja tai VIP-pöytäpaketteja? Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä Mestiksen runkosarja lähenee loppuaan ja paikat täyttyvät kovaa vauhtia! Lisäsimme runkosarjan kahteen viimeiseen kotiotteluun myös ekstrakattauksen legenda-klubille.

Runkosarja lähenee loppuaan, kuten myös mahdollisuudet käyttää runkosarjan ajan voimassa olevia käyttämättömiä legenda-klubilippuja ja VIP-päätypöytäpaketteja. Alla olevasta taulukosta näet vapaana olevan kapasiteetin lopuissa runkosarjan otteluissamme. 

 

 

Runkosarjan kahteen viimeiseen kotiotteluun olemme siis lisänneet Legenda-klubille ylimääräisen kattauksen klo 16:30-17:20. Ylimääräisessä kattauksessa on sama ohjelma kuin normaalikattauksessakin. Ekstrakattaukseen osallistuville rakennamme hallin kulmaukseen oman anniskelualueen, jossa voi seurustella klo 17:30-18:30 välisen ajan ottelun alkua odotellen. Kulmauksessa on kahvi- ja jälkiruokatarjoilu, sekä kokoonpanon ulkopuolisen TUTO-pelaajan vierailu.

Varauksen voitte tehdä sähköpostilla Dani Aaviselle (dani.aavinen@tutohockey.fi) tai Janne Ollilalle (janne.ollila@tutohockey.fi)

 

Irtolippuja runkosarjan viimeisiin kotiotteluihin on vielä saatavilla. Omat lippusi voit hankkia Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä tai TÄSTÄ. Seuraavan kerran TUTO Hockey on liekeissä heti huomenna, kun klo 17:00 alkavassa perheottelussa vastaan asettuu Kajaanin Hokki. Tulkaa siis koko perheen voimin katsomaan, kuinka monta pistettä Petteri ”Petu” Nummelin tällä kertaa iskee tauluun!

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää