Legenda-klubin ja päätyravintoloiden varaustilanne runkosarjan loppuihin kotiotteluihin

Onko sinulla vielä käyttämättömiä legenda-klubin lippuja tai VIP-pöytäpaketteja? Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä Mestiksen runkosarja lähenee loppuaan ja paikat täyttyvät kovaa vauhtia! Lisäsimme runkosarjan kahteen viimeiseen kotiotteluun myös ekstrakattauksen legenda-klubille.

Runkosarja lähenee loppuaan, kuten myös mahdollisuudet käyttää runkosarjan ajan voimassa olevia käyttämättömiä legenda-klubilippuja ja VIP-päätypöytäpaketteja. Alla olevasta taulukosta näet vapaana olevan kapasiteetin lopuissa runkosarjan otteluissamme. 

 

 

Runkosarjan kahteen viimeiseen kotiotteluun olemme siis lisänneet Legenda-klubille ylimääräisen kattauksen klo 16:30-17:20. Ylimääräisessä kattauksessa on sama ohjelma kuin normaalikattauksessakin. Ekstrakattaukseen osallistuville rakennamme hallin kulmaukseen oman anniskelualueen, jossa voi seurustella klo 17:30-18:30 välisen ajan ottelun alkua odotellen. Kulmauksessa on kahvi- ja jälkiruokatarjoilu, sekä kokoonpanon ulkopuolisen TUTO-pelaajan vierailu.

Varauksen voitte tehdä sähköpostilla Dani Aaviselle (dani.aavinen@tutohockey.fi) tai Janne Ollilalle (janne.ollila@tutohockey.fi)

 

Irtolippuja runkosarjan viimeisiin kotiotteluihin on vielä saatavilla. Omat lippusi voit hankkia Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä tai TÄSTÄ. Seuraavan kerran TUTO Hockey on liekeissä heti huomenna, kun klo 17:00 alkavassa perheottelussa vastaan asettuu Kajaanin Hokki. Tulkaa siis koko perheen voimin katsomaan, kuinka monta pistettä Petteri ”Petu” Nummelin tällä kertaa iskee tauluun!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää