Lausteen lähiöpelin Pre Game -tapahtuma oli menestys

TUTO Hockeyn koko syksyn kestävän uuden Lähiöpeli-markkinointikampanjan toinen osa käytiin lauantaina 26.9. Lausteella, jossa jaettiin myös ilmaislippuja perjantaina 2.10. pelattavaan otteluun JYP-Akatemiaa vastaan. Paikalle tuodut pöytälätkäpelit ja lämärikontti keräsivät paljon paikallista väkeä tapahtuman ääreen. Etenkin lämärikontti oli kovassa suosiossa kannattajien keskuudessa ja tarjosi heille mahdollisuuden päästä laittamaan lättyä pussiin.

TUTOn riveistä paikalla olivat Mika Hyvärinen, Matias Pulli sekä kultakypärä Jasper Lindsten. Hyvärisen ja Pullin vielä kuntouttaessa itseään, on Lindsten aloittanut toisen TUTO-kautensa erinomaisesti. Viime kaudella TUTO-paidassa seitsemän (5+2) pistettä nakuttanut laituri on tehtaillut kuluvan sesongin viiteen ensimmäiseen peliin jo kahdeksan (0+8) tehopistettä. Lindsten on Mestiksen pistepörssissä sijalla kaksi.

Tapahtumasta nauttinut ja kannattajiakin tunnistanut joukkueen kultakypärä löytää helposti reseptin alkukauden pistetehtailuunsa.

”Oma ketju on ollut hyvä. Tuttuja ketjukavereita, joiden kanssa on helppo pelata”, sanoi Lindsten viitaten yhteiseen historiaan ketjutoveriensa Topi Taavitsaisen ja Hannu Kurun kanssa samassa joukkueessa.

Miehen itsensä mukaan parasta ei ole kuitenkaan vielä nähty.

”Pisteet ovat tulleet lähinnä suorista hyökkäyksistä. Vielä kun saa kulmapelin toimimaan, niin hyvää on luvassa.”

Lausteella jaetut liput pääsevät käyttöön tulevana perjantaina. Tule mukaan kannustamaan TUTO voittoon! Liput otteluun voi myös ostaa TÄÄLTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää