Lausteen lähiöpelin Pre Game -tapahtuma oli menestys

TUTO Hockeyn koko syksyn kestävän uuden Lähiöpeli-markkinointikampanjan toinen osa käytiin lauantaina 26.9. Lausteella, jossa jaettiin myös ilmaislippuja perjantaina 2.10. pelattavaan otteluun JYP-Akatemiaa vastaan. Paikalle tuodut pöytälätkäpelit ja lämärikontti keräsivät paljon paikallista väkeä tapahtuman ääreen. Etenkin lämärikontti oli kovassa suosiossa kannattajien keskuudessa ja tarjosi heille mahdollisuuden päästä laittamaan lättyä pussiin.

TUTOn riveistä paikalla olivat Mika Hyvärinen, Matias Pulli sekä kultakypärä Jasper Lindsten. Hyvärisen ja Pullin vielä kuntouttaessa itseään, on Lindsten aloittanut toisen TUTO-kautensa erinomaisesti. Viime kaudella TUTO-paidassa seitsemän (5+2) pistettä nakuttanut laituri on tehtaillut kuluvan sesongin viiteen ensimmäiseen peliin jo kahdeksan (0+8) tehopistettä. Lindsten on Mestiksen pistepörssissä sijalla kaksi.

Tapahtumasta nauttinut ja kannattajiakin tunnistanut joukkueen kultakypärä löytää helposti reseptin alkukauden pistetehtailuunsa.

”Oma ketju on ollut hyvä. Tuttuja ketjukavereita, joiden kanssa on helppo pelata”, sanoi Lindsten viitaten yhteiseen historiaan ketjutoveriensa Topi Taavitsaisen ja Hannu Kurun kanssa samassa joukkueessa.

Miehen itsensä mukaan parasta ei ole kuitenkaan vielä nähty.

”Pisteet ovat tulleet lähinnä suorista hyökkäyksistä. Vielä kun saa kulmapelin toimimaan, niin hyvää on luvassa.”

Lausteella jaetut liput pääsevät käyttöön tulevana perjantaina. Tule mukaan kannustamaan TUTO voittoon! Liput otteluun voi myös ostaa TÄÄLTÄ.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää