Lauantaina pelataan viimeinen kotiottelu ennen joulutaukoa

TUTO Hockey – SaPKo 14.12.2013 klo 17.00

TUTO 2. 30gp, 59pts, (101-81)
SaPKo 11. 28gp, 29pts, (65-93)

TUTO kohtaa viimeisessä kotiottelussaan ennen joulutaukoa SaPKon. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana kahdesti ennen lauantaita ja molemmat joukkueet ovat voittaneet kotihallissaan kertaalleen.

SaPKo voitti ensimmäisen joukkueiden välisen kohtaamisen Talvisalossa lokakuun lopulla lukemin 4-3. TUTO otti omassa kotiottelussaan marraskuussa revanssin tylyin 7-2 lukemin. Aki Keinänen iski kyseisessä ottelussa hattutempun.

SaPKo katkaisi keskiviikon kierroksella kahdeksan ottelun mittaisen tappioputkensa. Viime ajat ovat olleen savonlinnalaisille synkkiä, sillä joukkue on hävinnyt suuren määrän tiukkojakin pelejä. Nyt kun joukkue onnistui kaatamaan Peliitat, pelihuumori saattaa olla huomattavasti paremmalla mallilla ja joukkue tulee Turkuun varmasti aktiivisena.

TUTOn pelaaminen on ollut viime aikoina pääosin hyvää. Keskiviikon ottelussa HCK:ta vastaan TUTO meni jo 4-2 johtoon, kun ottelua oli jäljellä vain kuusi minuuttia. Jostain syystä TUTO lopetti pelaamisen 4-2 maaliin ja vastustaja päästettiin vielä varsinaisella peliajalla tasoihin. HCK voitti ottelun lopulta jatkoajalla ja TUTO putosi sarjassa toiseksi. Vaasan Sport johtaa sarjaa ennen viikonlopun kamppailuja.

Kiinnitä katseesi

Nico Manelius on rikkonut jo ennen joulutaukoa aikuisuransa piste-ennätyksen. Manelius on aina ollut monipuolinen puolustaja, mutta 10 maalia pakille puolivälissä kautta on huikea suoritus kaikilla mittareilla.

En tiedä minkä takia nyt menee kiekot maaliin. Olen koittanut ampua enemmän kuin ennen, mutta kyllä tämänhetkinen maalimäärä vähän yllättää”, sanaili Manelius perjantaina.

Aleksi Rutanen on tuonut lainapestillään paljon iloa turkulaisiin kiekkokatsomoihin syyskauden aikana. Ennakkoluulottomasti pelaava Rutanen, 19, on tehnyt kuluvalla kaudella jo 12 maalia. Rutanen valittiin hyvien esitysten perusteella myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen leiriryhmään.

Turussa on ollut tosi hyvä pelata. Valinta kisaryhmään oli minulle yksi kauden päätavoitteista ja ensi viikolla lähdetään sinne”, kertasi Rutanen.

”Loukkaantumiset avaavat mahdollisuuksia nuorille pelaajille”

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen avasi lauantain kokoonpanoa osittain jo perjantain tiedotustilaisuudessa.

Lauantain pelistä jää Kokkonen ja Keinänen sivuun. Siellä tuli keskiviikkona pientä mustelmaa ja pojat eivät pysty pelaamaan. Aleksi Hiden pelasi keskiviikkona niin hyvin, että häneltä ei peliaikaa pois oteta, vaikka Heinimäki ja Lehtonen palaavatkin kokoonpanoon. Huomenna päästetään myös kaksi uutta kaveria irti, kun Aleksi ja Atte Sillanpää nousevat kokoonpanoon. Loukkaantumiset avaavat mahdollisuuksia nuorille pelaajille”, kertoi Lehkonen.

Lauantaina hallille TUTOn väreissä

TUTO on nyt lanseerannut kannatuslipun, jonka avulla pystyy tukemaan sinipaitojen nousutavoitteita. Lauantain SaPKo-ottelussa kaikilla on oiva mahdollisuus osoittaa kenen joukoissa seistään. Mahtavan idean isänä toimi kannattajamme Pekka Heinonen TUTOn Facebook-sivuilla.

Heitänpä tänne haasteen, jatkona Heikkien vetoomukselle. Tuntuu, että TUTOlla on oikeasti tukijalkaa ja asennetta mahdolliseen liiganousuun, josta on kummunnut monenlaisia signaaleja. Tuon itseni lisäksi pari kaveria katsomaan peliä lauantaina. Mahtaisiko katsojista löytyä asennetta niin, että kaikki pukeutuisivat TUTOn väreihin? Annetaan joukkueelle kannustus, että kannattajat ovat myös mukana tulevassa (mahdollisessa liiganousussa)”, Pekka kirjoitti.

Syyskauden huipennus ennen joulutaukoa: TUTO Hockey – SaPKo Marli Areenalla lauantaina klo 17.00. Osta kannatuslippu tai vaikka edullisemmat ennakkoliput TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää