Lauantaina avoimet ovet – tuhannelle ensimmäiselle jaossa ilmaisia nakkeja

TUTO kohtaa viikonlopun revanssipeleissä LeKin kahdesti. Perjantaina pelataan tärkeistä sarjapisteistä Lempäälässä ja lauantaina vuorostaan Kupittaan Marli Areenalla. Lauantaina ottelutapahtuma alkaa jo klo 14.00 yleisöluistelulla, joka jatkuu aina 15.30 saakka. Halliin on myös tuona aikana vapaa pääsy, joka oikeuttaa jäämään myös itse otteluun. Lisäksi tuhannelle ensimmäiselle on jaossa ilmaisia nakkeja.

 

OTTELUN ENNAKKO:

Päävalmentaja Juhani Tamminen on tyytyväinen siitä ilmeestä, millä joukkue esiintyi keskiviikon ottelussa JYP Akatemiaa vastaan. Kokeneen valmentajan mieltä lämmittää myös joukkueensa päivittäisen tekemisen taso, jonka puolesta voidaan odottaa pitkää ja menestyksekästä kevättä.

– Olen mielissäni siitä, että pojille on mennyt sanoma perille. Tämä on kokonaisuudessaan niin valmennettava joukkue, että tämän kanssa on kiva toimia. Henkeä täynnä, kuin tämä käsissäni oleva vissypullo, Juhani Tamminen kommentoi.

TUTOn kokoonpanossa nähdään pari muutosta sitten keskiviikon kotiottelun. Maalin suulla nähdään tanskalaisväriä, kun Rauman Lukosta jo kertaalleen tällä kaudella lainassa käynyt Simon Nielsen on seuraavat kolme ottelua TUTO Hockeyn mukana ja pelaa ainakin toisen viikonlopun koitoksista. Tällä halutaan antaa lepoa suuressa vastuussa olevalle Tommi Virtaselle.

– Olemme Timo Kinnusen kanssa päättäneet, että haluamme antaa Tommille lepoa tässä vaiheessa kautta, Tamminen kertoo.

Kokoonpanomuutoksia on myös ketjukoostumuksissa, kun Samu Pitkänen ja Anrei Hakulinen vaihtavat paikkaa. Tällä halutaan antaa kiekollisempaa roolia taitavalle Hakuliselle. Sivussa kokoonpanosta ovat varmuudella Lauri Kärmeniemi ja keskiviikkona tällin saanut Patrik Moisio.

Markus Palmroth on tämän viikon lainalla TPS:stä. Mies oli pitkään sivussa kroonisen väsymysoireyhtymän vuoksi ja pelasi ensimmäisen virallisen ottelunsa tällä kaudella keskiviikkona TUTOn paidassa. Mies esiintyi ykkösparissa virheettömästi.

– Uskon, että ”Palmun” on helpompi lähteä viikonlopun peleihin, kun on jo yksi alla. Mutta täytyy antaa tunnustusta siitä, miten hyvällä tasolla hän pystyi pelaamaan pitkän tauon jälkeen, Kai Ortio kehui lyhyellä lainapestillä olevaa Palmrothia.

Puolustajalle itselleen paluu kaukaloihin oli todella iso asia. Sairastelun vuoksi Palmrothin piti välillä keskittää huomionsa kokonaan pois jääkiekosta, koska paluuta ei pystynyt itse nopeuttamaan. Piti antaa vain aikaa toipumiselle ja toivoa pikaista paranemista.

– Pidemmän aikaa jo odoteltiin tätä paluuta. Kolme viikkoa olen päässyt treenaamaan täysillä. Hienoa, että TUTO antoi mahdollisuuden tulla tänne pelaamaan ja saamaan sitä kautta pelituntumaa takaisin, tyytyväinen Palmroth tuumi.

 

TUTO Hockey – LeKi lauantaina 26.1. klo 17.00 Marli Areenalla – ovet auki jo klo 14.00!

 

TUTO HOCKEY OY

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää