Lainaa.com otteluennakko: TUTO hakee jatkoa voittoputkelleen

Kun K-Espoo saapuu Kupittaalle, on jännittävä kiekkoilta katettu. Kauden kolmannessa kohtaamisessa on mukana panosta ja tunnetta.

TUTO ja K-Espoo ovat ottaneet tänä syksynä yhteen kaksi kertaa. Juonikkaat espoolaiset ovat onnistuneet nappaamaan voiton kummastakin koitoksesta, tosin toisesta vasta jatkoajalla. Turkulaisilla lieneekin hampaankolossaan enemmänkin tavaraa perjantai-iltaa ajatellen.

Espoolaisilla ei ole tältä viikolta vyön alla otteluita, mutta viime lauantaina pelatussa matsissa FPS kaatui numeroin 3-1. Pääkaupunkiseudun Mestis-tulokkailta alkukausi on muutenkin sujunut varsin hyvin, sillä joukkue lymyilee sarjataulukossa kolmannella sijalla.

TUTOn taival on ollun syksyllä hivenen tahmeampi, mutta viime peleissä juonesta on saatu selvästi paremmin kiinni. Takana on kolme peräkkäistä voittoa, joista kaksi K-Vantaata ja yksi KOOVEEtä vastaan. Voittoputki toisista laatujoukkueista osoittaa, että mahdollisuuksia on mihin tahansa.

Lähtöasetelma puhuu siis intensiivisen, vauhdikkaan ja korkeatasoisen lätkäillan puolesta. K-Espoon pelimiehistä seurannan arvoisia ovat ainakin Petteri Villanen ja Anton Ollikainen, jotka ovat miehittäneet maalintekotilastojen kolmannen ja neljännen sijan. Espoolaiset ovat myös vannoneet tuovansa Marli Areenan jäälle edellisiä matseja fiksumpaa kiekkoa.

Kotijoukkueen kannattajille lätkäherkkua tarjoillaan laajalla rintamalla. Näillä näkymin maininnan ansaitsevat ainakin viime peleissä upeisiin torjuntoihin venynyt Kari Piiroinen ja vahvoja otteita esittänyt Tarmo Reunanen. Lisäksi katse kannattaa kohdistaa peliälyllä ja taidoillaan viime ottelussa loistaneeseen Kasper Simontaipaleeseen.

Kiekko putoaa jäähän Marli Areenalla kello 18:30. Liput matsiin voit ostaa ennakkoon täältä.

Otteluennakon tarjoaa Lainaa.com

Lainojen hintavertailu on erittäin tärkeää ennen lainan ottamista. Lainaa.com lainavertailu kilpailuttaa lainat puolestasi yli 40 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, yhdellä hakemuksella. Vertailusta saatujen lainatarjousten joukosta löydät helposti halvimman lainan!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää