Lainaa.com otteluennakko: Perjantaina TUTOn tähtäimessä uusi voittoputki, kun vieraaksi saapuu KOOVEE

TUTO pelaa perjantaina viikon toisen ottelunsa, kun se saa vieraakseen Tampereen KOOVEEn. Tunnetta tuskin tulee puuttumaan, kun kaksi nousukiidossa olevaa joukkuetta kohtaavat Marli Areenan perjantai-illassa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kolme kertaa. Keskinäisistä kamppailuista KOOVEE on vienyt nimiinsä  kaksi, kun TUTO on puolestaan tuonut pisteet kotiin Tampereelta joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. TUTOn vyöltä uupuu siis vielä kotivoitto tamperelaisista, joten sitä lähdetään perjantaina varmasti ahnaasti saalistamaan. 

TUTOlla ja KOOVEElla on molemmilla meneillään kolmen pelin viikko ja keskinäinen kamppailu on molemmille viikon toinen koitos. KOOVEE kohtasi tiistaina kotonaan Kiekko-Espoon, josta tamperelaisille jäi käteen tiukka jatkoaikatappio.  TUTO puolestaan pelasi keskiviikkona Forssassa FPS:a vastaan, tuoden täydet pisteet kotiin suvereenilla esityksellä.

Joukkueet ovat Mestiksen sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, KOOVEEn ollessa sijalla neljä, pykälän TUTOa edellä.  Tämäkin enteilee tasaväkistä taistelua, kun joukkueet iskevät perjantaina yhteen.  TUTOlla oli ennen viime viikon häviötä K-Vantaata vastaan allaan seitsemän ottelun voittoputki, joten joukkue lähtee nälkäisesti tavoittelemaan uutta putkea keskiviikon voiton jälkeen. TUTO onkin tällä hetkellä Mestiksen kuntopuntarin ykkösenä ja vahvassa pelivireessä.

KOOVEE on hieman yllättäen noussut Mestiksen kärkikahinoihin, kun se on saanut riveihinsä kovia pelimiehiä. Vieraiden paras pistemies, ja sarjan pistepörssin kakkonen, on Niko Lahtinen tehoin 8+11=19. Myös Liam Finlay on tehnyt Mestis-kaukalossa kovaa jälkeä tehoin 5+13=18. KOOVEEN Puolustuksen tirehtöörinä operoi TUTOssakin kaudella  2017-18 pelannut Matias Haaranen. Myös TUTOssa viime kaudella torjunut Kimmo Rautiainen on ollut vakuuttava KOOVEEn tolppien välissä.

Myös TUTOlta löytyy kovia pelimiehiä, joiden otteita kannattaa seurata. TUTOn kultaista kypärää hallitsee Matias Lehtonen tehoin 3+8=11. Puolustusta on tullut vahvistamaan Toronto Maple Leafsin sopimuspelaaja Mac Hollowell, joka on kolmen pelatun Mestis-ottelun jälkeen nakuttanut pisteen per peli. TUTO-maalia on vartioinut jo monta peliä putkeen varmaotteinen Kari Piiroinen torjuntaprosentilla 92,58. Perjanai-illan ottelun kokoonpano julkaistaan puolelta päivin, joten silloin selviää miehistö, jolla TUTO lähtee KOOVEEn kaatoon.

Kiekko tippuu jäähän Marli Areenalla klo 18.30. Hanki liput otteluun täältä ja tule kannustamaan TUTO voittoon!

Otteluennakon tarjoaa Lainaa.com

Halpaa lainaa etsivän täytyy kilpailuttaa mahdollisimman monta rahoittajaa löytääkseen parhaan tarjouksen. Tämä vie yksin tehtynä valtavasti aikaa, mutta Lainaa.com lainojen kilpailutus kilpailuttaa sinulle muutamassa minuutissa yli 40 pankin ja rahoitusyhtiön lainat, yhdellä hakemuksella, ilman sitoumuksia!

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää