Lainaa.com otteluennakko: Perjantaina TUTOn tähtäimessä ensimmäinen kotivoitto

TUTO ei ole vielä tällä kaudella avannut pistetiliään Marli Areenalla, joten perjantai-illan Mestis-klassikossa nähdään varmasti voitontahtoinen kotijoukkue, kun vastaan asettuu Kiekko-Vantaa.

TUTO ja Kiekko-Vantaa eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet kertaakaan. Tämä tuo lisää jännitystä, kun kaksi alkuperäistä Mestis-joukkuetta asettuvat vastakkain kahdesti viikonlopun revanssiotteluissa. Perjantaina pelataan Kupittaan Marli Areenalla, ja lauantaina TUTO matkaa lohipaitojen vieraaksi Vantaalle.

Perjantain ottelu on TUTOlle viikon ensimmäinen. Kiekko-Vantaa sen sijaan kohtasi keskiviikkona Kiekko-Espoon, kärsien tappion jatkoajalla. TUTO pelasi viime viikon lauantaina kotonaan KOOVEEta vastaan, mutta hävisi ottelun lukemin 1-5. Molemmilla on siis tappiot allaan, joten Marli Areenalla tullaan näkemään kaksi pisteennälkäistä ja taistelevaa joukkuetta.

TUTO on aloittanut kauden mollivoittoisesti. Kotijoukkue on sarjataulukon häntäpäässä toiseksi alimpana, pistekeskiarvolla 0,6667, kun pelattuja otteluita on kuusi.  K-Vantaa on pelannut seitsemän ottelua, joista se on voittanut neljä, ollen sarjan viidennellä sijalla pistekeskiarvolla 1,8571.

Katseet kannattaa kiinnittää Kiekko-Vantaan maalivahti Samuel Jukuriin, joka on Mestiksen torjuntatilaston kärjessä. Hän on osunut kiekon tielle 96,81 prosenttisesti. Kiinnostava nimi vieraiden riveissä on myös viime kaudet TUTOssa pelannut Nuutti Viitasalo, joka on tällä hetkellä puolustajien pistepörssin kakkosena pistein 1+6=7. TUTOn sisäistä pistepörssiä pitävät nimissään Aleksi Poikola 4+1=5 sekä kapteeni Jere Karlsson 2+3=5.

TUTO sai viime viikolla vahvistuksia riveihinsä, kun puolustaja Tarmo Reunanen New York Rangersin organisaatiosta sekä hyökkäjät Lassi Vanhatalo ja Petteri Puhakka Tapparasta pukivat TUTO-paidan päälleen. Tällä viikolla joukkueeseen liittyi myös TPS:ssä aiemmin pelannut sentteri Elias Karvonen. Vanhatalo, Puhakka ja Reunanen iskivät jo ensimmäisessä ottelussaan maalit mieheen, joten heidän mukanaan joukkue sai maalintekopotentiaalia huimasti lisää.

Hanki ennakkoliput otteluun täältä ja tule kannustamaan TUTO ensimmäiseen kotivoittoon!

 

Otteluennakon tarjoaa Lainaa.com

Usean lainan takaisinmaksu on lähes poikkeuksetta kalliimpaa, kuin yhden isomman lainan. Lainaa.com lainojen yhdistäminen kilpailuttaa yli 40 pankin ja rahoitusyhtiön yhdistelylainat yhdellä hakemuksella ja auttaa sinua löytämään tarvitsemasi lainan edullisimpaan hintaan!

 

 

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää