Lahtinen ja Aalto jatkavat!

Sankarit Oskari Lahtinen ja Tuomas Aalto jatkavat TUTOssa myös kaudella 22-23. Kaksikon sangen erilaisista vahvuuksista TUTO ammentaa paljon kilpailuetua tulevalla kaudella.

Maalivahtivalmentaja Kim Törnström luonnehtii Aallon jatkoa seuraavasti: ”Ollaan tyytyväisiä, että Tume jatkaa meillä. Hän osoitti jo viime kaudella erinomaista potentiaaliaan pelaamissaan peleissä. Maalivahtina Tume on teknisesti todella taitava ja pystyy lukemaan hyvin peliä. Uskon, että tulevalla kaudella hän tulee ottamaan isoja kehitysaskeleita ja antaa hyvän kilpailun seuran maalivahtipeliin.”

”Oskari Lahtisella on nousujohteinen ensimmäinen kausi miesten peleissä takana. Fysiikaltaan Mestiksen eliittiä. Hyvä kamppailija, joka omaa hyvän laukauksen. Oskari jättää jäälle aina kaikkensa, blokkaa laukauksia, taistelee joukkueen eteen ja on loistava tyyppi pukukopissa”, kertoo urheilukoordinaattori Virpiö.

Kova moukarimies Lahtinen on todella mielissään jatkosopimuksesta: ”Todella innoissani pääsen kesällä treenaamaan kautta varten! Loppukausi näytti, että TUTO kuuluu sarjan kärkikahinoihin. Tärkeintä on se, että pelit syksyllä jatkuvat minun osaltani Turussa ja se tarkoittaa sitä, että pääsen ylpeänä pelaamaan kaupungin värikkäintä lätkää!”

Aalto on varma siitä, että Turku ja TUTO on oiva paikka kehittyä pelaajana: ”Hyvä fiilis, että saan jatkaa TUTOssa. Uskon, että TUTO on oikea paikka kehittyä seuraavalle tasolle ja sitä kautta auttaa joukkuetta takaisin sarjan kärkipäähän.”

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää