Lahtinen ja Aalto jatkavat!

Sankarit Oskari Lahtinen ja Tuomas Aalto jatkavat TUTOssa myös kaudella 22-23. Kaksikon sangen erilaisista vahvuuksista TUTO ammentaa paljon kilpailuetua tulevalla kaudella.

Maalivahtivalmentaja Kim Törnström luonnehtii Aallon jatkoa seuraavasti: ”Ollaan tyytyväisiä, että Tume jatkaa meillä. Hän osoitti jo viime kaudella erinomaista potentiaaliaan pelaamissaan peleissä. Maalivahtina Tume on teknisesti todella taitava ja pystyy lukemaan hyvin peliä. Uskon, että tulevalla kaudella hän tulee ottamaan isoja kehitysaskeleita ja antaa hyvän kilpailun seuran maalivahtipeliin.”

”Oskari Lahtisella on nousujohteinen ensimmäinen kausi miesten peleissä takana. Fysiikaltaan Mestiksen eliittiä. Hyvä kamppailija, joka omaa hyvän laukauksen. Oskari jättää jäälle aina kaikkensa, blokkaa laukauksia, taistelee joukkueen eteen ja on loistava tyyppi pukukopissa”, kertoo urheilukoordinaattori Virpiö.

Kova moukarimies Lahtinen on todella mielissään jatkosopimuksesta: ”Todella innoissani pääsen kesällä treenaamaan kautta varten! Loppukausi näytti, että TUTO kuuluu sarjan kärkikahinoihin. Tärkeintä on se, että pelit syksyllä jatkuvat minun osaltani Turussa ja se tarkoittaa sitä, että pääsen ylpeänä pelaamaan kaupungin värikkäintä lätkää!”

Aalto on varma siitä, että Turku ja TUTO on oiva paikka kehittyä pelaajana: ”Hyvä fiilis, että saan jatkaa TUTOssa. Uskon, että TUTO on oikea paikka kehittyä seuraavalle tasolle ja sitä kautta auttaa joukkuetta takaisin sarjan kärkipäähän.”

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää