Lähiöpelien sarjalle jatkoa – nyt laajennutaan jo kuntarajojen yli

TUTO Hockey järjestää vuodenvaihteen jälkeen vielä kolme lähiöpeliä, jolloin koko runkosarjan aikana tulee kymmenen lähiöpeliä täyteen. Tällä kertaa lähiöpeli toteutaan myös Turun rajojen ulkopuolella.

Alunperin Lähiöpeli-sarjan pääyhteistyökumppanien Turun Osuuskaupan ja Kaupunkilehti Turkulaisen kanssa sovittiin, että syksyllä järjestetään seitsemän lähiöpeliä ja mahdollisesti vuodenvaihteen jälkeen vielä kolme.

”Lähiöpelit ovat olleet siinä määrin onnistuneita, että sarjaa päätettiin jatkaa. Näin ollen runkosarjan aikana Lähiöpeli-lipuilla TUTOn peleissä käyneiden määrä tullee nousemaan 3500-4000 välille”, kertoo TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

”Uskoaksemme valtaosa näistä on joko täysin uusia katsojia tai sellaisia, jotka ovat pitkän tauon jälkeen löytäneet taas hallille. Joka tapauksessa Lähiöpeli-konsepti ollaan otettu erittäin hyvin vastaan ja se on toiminut, kuten toivoimmekin.”

Syksyn aikana on ollut havaittavissa myös ikävämpi ilmiö, joka on näkynyt lippujen trokaamisena sekä muunlaisena väärinkäyttönä.

”Haluamme, että Lähiöpeli-konsepti pysyy aina yhden lähiön tai alueen ihmisten erikoisjuttuna kerrallaan, joten siksi Lähiöpelistä tiedotetaan jatkossa aiempaa suppeammin – vain kyseisen lähiön asukkaille”, Aavinen sanoo. 

”Tällöin toivon mukaan kaikki kyseisen lähiön tai alueen halukkaat saisivat lipun.”
 

Kevään 2016 lähiöpelien ohjelma (PreGame-paikat selviävät lähiöiden asukkaille myöhemmin)

La 16.1. TUTO Hockey – Hermes (9.1. PreGame klo 11-14)

La 6.2. TUTO Hockey – KeuPa HT (30.1. PreGame klo 11-14)

Ke 2.3. TUTO Hockey – Peliitat (20.2. PreGame klo 11-14 )

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää