Lähiöpelien sarjalle jatkoa – nyt laajennutaan jo kuntarajojen yli

TUTO Hockey järjestää vuodenvaihteen jälkeen vielä kolme lähiöpeliä, jolloin koko runkosarjan aikana tulee kymmenen lähiöpeliä täyteen. Tällä kertaa lähiöpeli toteutaan myös Turun rajojen ulkopuolella.

Alunperin Lähiöpeli-sarjan pääyhteistyökumppanien Turun Osuuskaupan ja Kaupunkilehti Turkulaisen kanssa sovittiin, että syksyllä järjestetään seitsemän lähiöpeliä ja mahdollisesti vuodenvaihteen jälkeen vielä kolme.

”Lähiöpelit ovat olleet siinä määrin onnistuneita, että sarjaa päätettiin jatkaa. Näin ollen runkosarjan aikana Lähiöpeli-lipuilla TUTOn peleissä käyneiden määrä tullee nousemaan 3500-4000 välille”, kertoo TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

”Uskoaksemme valtaosa näistä on joko täysin uusia katsojia tai sellaisia, jotka ovat pitkän tauon jälkeen löytäneet taas hallille. Joka tapauksessa Lähiöpeli-konsepti ollaan otettu erittäin hyvin vastaan ja se on toiminut, kuten toivoimmekin.”

Syksyn aikana on ollut havaittavissa myös ikävämpi ilmiö, joka on näkynyt lippujen trokaamisena sekä muunlaisena väärinkäyttönä.

”Haluamme, että Lähiöpeli-konsepti pysyy aina yhden lähiön tai alueen ihmisten erikoisjuttuna kerrallaan, joten siksi Lähiöpelistä tiedotetaan jatkossa aiempaa suppeammin – vain kyseisen lähiön asukkaille”, Aavinen sanoo. 

”Tällöin toivon mukaan kaikki kyseisen lähiön tai alueen halukkaat saisivat lipun.”
 

Kevään 2016 lähiöpelien ohjelma (PreGame-paikat selviävät lähiöiden asukkaille myöhemmin)

La 16.1. TUTO Hockey – Hermes (9.1. PreGame klo 11-14)

La 6.2. TUTO Hockey – KeuPa HT (30.1. PreGame klo 11-14)

Ke 2.3. TUTO Hockey – Peliitat (20.2. PreGame klo 11-14 )

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää