Lähiöpeli-konsepti tuo TUTOn ihmisten luo

TUTO Hockey käynnistää koko syksyn kestävän uuden Lähiöpeli-markkinointikampanjan yhdessä Turun Osuuskaupan, Kaupunkilehti Turkulaisen sekä lähiöiden palveluyritysten ja koulujen kanssa. Kampanjan tavoitteena on luoda yhdessä uudenlainen yhteisöllisyyteen ja asiakkaiden palkitsemiseen perustuva yhteistyö- ja markkinointimuoto, missä lähiöiden palveluyritykset palkitsevat asiakkaitaan tarjoamalla mahdollisuuden tutustua turkulaiseen huippujääkiekkoon.

”Omasta nuoruudestani muistan, miten lähiöissä oli monipuoliset palvelut ja runsaasti yhteisöllisyyttä lisääviä aktiviteettejä pihatalkoista erilaisiin tapahtumiin. Lausteelta lähdettiin porukalla katsomaan TPS:n ja TUTOn pelejä Kupittaalle ja mieleen on jäänyt Kupittaan hallin hieno tunnelma”, muistelee TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen

”Tässä konseptissa on kyse tämäntyyppisestä nostalgiasta ja lähiöiden sekä lähiöpalvelujen arvostuksen esille nostamisesta. Toivon, että lähiöpelikonseptin myötä turkulaiset löytäisivät Kupittaan Marli Areenalle TUTO Hockeyn peleihin sankoin joukoin, lähiö kerrallaan.”

Viime kaudella TUTO Hockey kokeili kahdessa ottelussa uutta lähiöpelikonseptia ja kokemukset olivat kaikin puolin hyviä. Tästä syystä kaudelle 2015-16 lähiöpelikokeilua haluttiin laajentaa usean lähiöpelin sarjaksi. Syksyn aikana TUTO tuleekin vierailemaan seitsemässä lähiössä ja kevään aikana mahdollisesti vielä muutamassa lisää. Ensimmäiseen vaiheeseen valikoitui perinteiset Runosmäen, Lausteen, Koivula-Haritun, Pansion, Halisten, Varissuon ja Jyrkkälä/Härkämäen asumalähiöt, joissa jokaisessa on pääyhteistyökumppani Turun Osuuskaupan Sale tai S-Market.

Ensimmäisenä Runosmäen lähiöpeli

Kauden kotiavaus pelataan Kupittaalla Marli areenalla perjantaina 18.9. Lempäälän Kisaa eli LeKiä vastaan. Kotiavaus on heti Runosmäen lähiöpeli, johon runosmäkeläisten palveluyritysten kautta suunnataan 1500 pääsylippua jakoon. Liput lasketaan liikkeelle Pre Game -tapahtumassa Runosmäen Salen pihalla la 12.9. klo 10.30-15.00 alkaen. Paikalla tapahtumassa on TUTO Hockeyn edustusjoukkueen pelaajia, lämärikontti ja pöytälätkää. Tule ottamaan mittaa TUTOn pelaajista!

Runosmäki-lähiöpelin tarjoavat ja lippuja jakavat aina pe 18.9. asti tai niin kauan kuin lippuja riittää:

  • Runosmäen Sale
  • Runosmäen R-kioski
  • Runosmäen Lämpö Oy
  • Ravintola Satama
  • Autopeltityö T. Koivumäki
  • Turun Värite 

Lippuja jaetaan lähtökohtaisesti max. 2kpl/asiakas.

Seuraa lähiöpeliohjelman etenemistä osoitteessa www.tutohockey.fi/lahiopeli ja osallistu somessa kuvien kera keskusteluun hashtagillä #lähiöpeli . 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää