Lähiöpeli-kiertue saapui Halisiin

TUTO Hockeyn koko syksyn kestävän Lähiöpeli-markkinointikampanjan viides osa järjestettiin lauantaina 7.11. Halisissa. Syksyisestä säästä huolimatta väkeä saapui paikalle mainiosti ja paikalle tuodut pöytälätkäpelit sekä lämärikontti keräsivätkin reilusti kokeilijoita aivan junioreista vanhempaan kaartiin. Lisäksi jaossa oli lippuja perjantaina 13.11. pelattavaan otteluun Jokipoikia vastaan.

TUTO-pelaajista paikalla olivat maalivahti Kalle Hokkanen sekä hyökkääjä Topi Taavitsainen. Itse tapahtumasta ja Lähiöpeli-konseptista pitävä Hokkanen kehuikin yleistä ilmapiiriä.

”Totta kai hyvä juttu. Näissä pääsee kuulemaan kannattajia ja heidän mielipiteitään, mikä on tietysti hieno homma.”

Joukkueen peli on kulkenut mallikkaasti viime aikoina, vaikka keskiviikkona tulikin niukka 1-0-tappio SaPKolle Savonlinnassa. Viimeisestä kuudesta ottelusta voittoja on kertynyt neljä kappaletta ja Hokkanen löytääkin syyt nykyvireelle.

”Alkukauden vastoinkäymisistä otettiin oppia ja se kasvatti joukkuetta” sanoi maalivahti ja lisäsi, että pelitapa alkaa olla joukkueella entistä paremmin sisäistettynä ja täten tulostakin alkaa tulla.

Hokkanen myös uskoo, että vire pysyy jatkossa yllä ja joukkue nappaa kauden edetessä yhä enemmän voittoja. 

”Maajoukkuetauon aikana tehtiin hyvin hommia. Ollaan treenattu kunnolla ja pidetty asiat muistissa.”

Halisissa jaetut liput ovat käytössä tulevana perjantaina. Tule mukaan kannustamaan TUTO voittoon! Hallilla nähdään!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää