Lähiöpeli-arvonnan voittaja palkittiin M&M Kuntotalon jäsenyydellä

TUTO Hockey järjesti yhteistyökumppaneineen syksyllä 2015 seitsemän Lähiöpeliä. Lähiöpelien yhteydessä oli myös arvonta, jonka palkintona oli kuntosalijäsenyys M&M Kuntotalolle koko vuodeksi 2016. Arvonnan voitti Helena Keinonen.

”Ei meinannut uskoa, kun puhelinsoitto tuli. Näin isoa voittoa ei ole aiemmin tullut, tämä on ensimmäinen tällainen isompi voitto”, kertoi onnellinen voittaja.

Palkintona arvonnassa oli siis vuoden club-jäsenkortti M&M Kuntotalolle, joka pitää sisällään sekä ryhmäliikunnat että kuntosalin vapaan käytön. M&M:llä on keskukset Itäharjulla Kalevantiellä ja Koulukadun ABC:n yhteydessä. Lisäksi lauantaina 2.1. avataan Raisiontorille kolmas keskus.

Usean sadan euron arvoisen palkintokortin Helenalle jakoi 2.1. avattavan Raisiontorin M&M:n asiakasneuvonta- ja myyntivastaava Niko Grönlund yhdessä TUTO Hockeyn toimitusjohtajan Dani Aavisen kanssa.

”Tämä kortti joka nyt annettiin, pitää sisällään meidän kaikki kolme keskusta Turun alueella, joten tähän sisältyy todella laaja palvelupaketti ja kattavat kuntosalipalvelut”, Grönlund kertoo.

Raisiontorin M&M:llä on avajaispäivänä 2.1. myös erinomaisia tarjouksia uusille jäsenille.

”TUTO on mukava joukkue”

Helena Keinonen oli katsomassa Runosmäen Lähiöpelin, joka oli TUTO-LeKi 18.9. TUTO voitti ottelun 5-4 jatkoajan jälkeen.

”Hyvä peli oli ja tykkään TUTOn peleissä käydä, koska halli on sopivan kokoinen ja saa valita itse paikkansa”, kehuu Keinonen.

”Kaksi peliä olen käynyt tällä kaudella katsomassa, Jokipojat oli toinen, koska olen Itä-Suomesta kotoisin. Siinä pelissä ei sitten ollut niin väliä kumpi voittaa, kun hyvin kävi joka tapauksessa”, Keinonen hymyilee.

Muutenkin Keinonen käy TUTOn peleissä vähintään pari kertaa kaudessa.

”Kyllä käyn sen vähintään pari peliä kaudessa katsomassa, kaverini käy tosin useammin. TUTO on mukava joukkue ja tulevaisuudessakin tulee varmasti käytyä.”

Itse Lähiöpeli-konseptikin on Keinosen mieleen. Hän luki jutun aiheesta Kaupunkilehti Turkulaisessa ja lähti ilman muuta mukaan. 

”Tosi upea ja hieno juttu tämä Lähiöpeli. Paljon on sellaisia ihmisiä, jotka eivät vain lähde, eikä kaikilla ole varaa”, sanoo Keinonen. 

”Tällainen tapahtuma, kun tulee lähelle, niin on helppo mennä hakemaan lippu ja lähteä peliin.”

TUTO Hockeyn Lähiöpeli-sarja jatkuu keväällä vielä kolmella ottelulla. Lähiöpeli-konseptin pääyhteistyökumppaneita ovat Turun Osuuskauppa ja Kaupunkilehti Turkulainen.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää