Kysymyksiä & Vastauksia: Samu Suominen

Tällä kertaa Kysymyksiä & Vastauksia -sarjassa omaa persoonaansa pääsee avaamaan kolmannen kautensa TUTOssa aloittava puolustaja Samu Suominen.

Edellisenä vuorossa oli Julius Pohjanoksa, joka esitti sinulle kysymyksen: Sulla lähtee nyt kolmas kausi TUTOssa, niin joko miellät Turun kotikaupungiksesi enemmän kuin Forssan?
-En tiedä, kysyikö ”Julle” tota multa turhaan, mutta kyllä mä veikkaan, että kaikki jotka on mun kanssa pelanneet tietävät, että mun kotikaupunki on aina ollut Forssa ja tulee aina olemaan, vaikka asuisin missä!

Mikä on parasta Suomen kesässä?
-Parasta Suomen kesässä on se, että kaikkialle minne menet, kaupungit ovat nätteinä, jos aurinko vain paistaa.

Mikä on bravuurisi keittiössä?
-Ruuan puolesta sellaista bravuuria ei ehkä ole, mutta spagetti bolognesea on tullut laitettua aika paljon. Mutta sitten taas jonkun verran on tullut leivottua ja pidettyä sitä sellaisena terapeuttisena asiana, niin varmaan toi mutakakku ainakin onnistuu aika hyvin.

Jos saisit matkustaa mihin tahansa, mihin matkustaisit?
-Paikka johon matkustaisin, olisi varmaan Havaiji, koska siitä paikasta olen kuullut paljon hyvää ja siellä on hienot maisemat, enkä ole siellä ikinä käynyt.

Rannelaukaus vai lämäri?
-Se riippuu paljon siitä, mistä päin lauotaan, mutta kyllä se itsellä varmaan tohon lämärin puolelle menee. Onhan se hienoa, jos pääsee vastapalloon paukauttaan siitä keskeltä, vähän ringetteviivan yläpuolelta, eli kyllä se lämäri on valittava.

Mitä Forssassa on, jota Turusta ei löydy?
-Forssastahan löytyy vaikka mitä, mitä Turussa ei ole, mutta päällimmäisenä mieleen tulee varmaan Autokeidas.

Mikä on tasoituksesi Golfissa?
-En ole ihan varma siitä, mutta aikalailla 7,5 ja 8 välillä.

Seuraavana vuorossa on Timi Lahtinen. Mitä haluaisit kysyä Timiltä?
-Kun molemmat ollaan nyt olkapäävammaisia ja Timi nyt on jo niin sanotusti kärsinyt oman tuomionsa, niin kuinka kauan kesti saada olkapää täyteen kuntoon? 

Ensi kauden kausikortit ovat nyt myynnissä! Oman kausikorttisi voit hankkia TÄSTÄ.


 

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää