Kysymyksiä & Vastauksia: Samu Suominen

Tällä kertaa Kysymyksiä & Vastauksia -sarjassa omaa persoonaansa pääsee avaamaan kolmannen kautensa TUTOssa aloittava puolustaja Samu Suominen.

Edellisenä vuorossa oli Julius Pohjanoksa, joka esitti sinulle kysymyksen: Sulla lähtee nyt kolmas kausi TUTOssa, niin joko miellät Turun kotikaupungiksesi enemmän kuin Forssan?
-En tiedä, kysyikö ”Julle” tota multa turhaan, mutta kyllä mä veikkaan, että kaikki jotka on mun kanssa pelanneet tietävät, että mun kotikaupunki on aina ollut Forssa ja tulee aina olemaan, vaikka asuisin missä!

Mikä on parasta Suomen kesässä?
-Parasta Suomen kesässä on se, että kaikkialle minne menet, kaupungit ovat nätteinä, jos aurinko vain paistaa.

Mikä on bravuurisi keittiössä?
-Ruuan puolesta sellaista bravuuria ei ehkä ole, mutta spagetti bolognesea on tullut laitettua aika paljon. Mutta sitten taas jonkun verran on tullut leivottua ja pidettyä sitä sellaisena terapeuttisena asiana, niin varmaan toi mutakakku ainakin onnistuu aika hyvin.

Jos saisit matkustaa mihin tahansa, mihin matkustaisit?
-Paikka johon matkustaisin, olisi varmaan Havaiji, koska siitä paikasta olen kuullut paljon hyvää ja siellä on hienot maisemat, enkä ole siellä ikinä käynyt.

Rannelaukaus vai lämäri?
-Se riippuu paljon siitä, mistä päin lauotaan, mutta kyllä se itsellä varmaan tohon lämärin puolelle menee. Onhan se hienoa, jos pääsee vastapalloon paukauttaan siitä keskeltä, vähän ringetteviivan yläpuolelta, eli kyllä se lämäri on valittava.

Mitä Forssassa on, jota Turusta ei löydy?
-Forssastahan löytyy vaikka mitä, mitä Turussa ei ole, mutta päällimmäisenä mieleen tulee varmaan Autokeidas.

Mikä on tasoituksesi Golfissa?
-En ole ihan varma siitä, mutta aikalailla 7,5 ja 8 välillä.

Seuraavana vuorossa on Timi Lahtinen. Mitä haluaisit kysyä Timiltä?
-Kun molemmat ollaan nyt olkapäävammaisia ja Timi nyt on jo niin sanotusti kärsinyt oman tuomionsa, niin kuinka kauan kesti saada olkapää täyteen kuntoon? 

Ensi kauden kausikortit ovat nyt myynnissä! Oman kausikorttisi voit hankkia TÄSTÄ.


 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää