Kysymyksiä ja vastauksia: Tomi Wilenius

Kysymyksiä ja vastauksia -sarjan viidennessä osassa heitimme pallon turkulaistuneelle tamperelaiselle, Tomi Wileniukselle. 

 

 

Morjens Tomi! Edellisenä kysymysvuorossa oli Juho Virtanen, joka halusi kysyä sinulta, että mitä mieltä tamperelainen on Turusta?

  – Olen positiivisesti yllättynyt ja tykännyt olla Turussa. Kiva kaupunki.

 

 Mitä Mestis-paikkakuntaa suosittelisit vieraspelimatkaa suunnitteleville TUTO-kannattajille?

  – En oikein tiedä mitään, mitä varsinaisesti suositella, koska kaikki ne ovat heikompia halleja, kun Marli Areena. Vantaalla tykkäsin ainakin meiningistä, kun fanit tulivat sankoin joukoin paikalle.

 

Mikä on bravuurisi keittiössä?

  – Olen luokaton kokki, mutta Rudin (Aleksi Rutanen) kanssa tehtiin viime vuonna ihan kohtalaista makaroonilaatikkoa.

 

Kuka on suurin idolisi jääkiekon puolella?

  – Minulle ei ole koskaan ollut varsinaista idolia, vaan ihailen hienoja suorituksia, oli peluri ketä tahansa. 

 

Mitä Tomi Wileniuksen kesä sisältää?

  – Kesätöitä saa painaa niska limassa ja siinä samassa myös treenata laadukkaasti. Jos muutamaksi päiväksi pääsisi loppukesästä lämpimään rentoutumaan, niin se olisi iso plussa.

 

Millainen kämppis on Aki Juusela?

  – Aki on leppoisa kaveri, niin kuin kaikki raumalaiset. Vähän parempi ruuanlaittaja kun allekirjoittanut, siitä peukku hänelle. Atletico Madridille toivotaan hyvää menestystä ensi kaudella, niin Aki pysyy hyvällä tuulella.

 

Kuka on lempiartistisi?

  – Ed Sheeran on tämän hetken kovin.

 

Jos saisit urasi varrelta kasata oman tähdistökentällisesi, niin ketä siihen itsesi lisäksi kuuluisi ja miksi?

  – Maalissa Lassi Yrjölä, koska vanhan liiton tyyli on kaunista. Toinen pakki olisi Jerry Laakso, koska Jerry ”ruukas” junnuissa aina etsiä meikän lavan ensimmäisenä. Toinen pakki ”Kapteeni” Virkki, että pysyy homma jiirissä. Hyökkäykseen Eero Savilahti ja Teemu Lepaus, koska silloin viehätti, kun näiden herrojen kanssa pelailtiin. He ovat myös kaukalon ulkopuolella hyviä ystäviä.

 

Kummeli on monelle tamperelaiselle pyhä asia. Sinulla on tunnetusti pitkä yhteinen historia Tampereen kanssa, joten mikä Kummelin sketseistä on sinulle se ykkönen?

  – Kaikki Kummelit on klassikoita, mutta muun muassa Sulttaanin tähtisumu on yksi parhaista.

 

Loppuun saat vielä esittää yhden kysymyksen joukkueen tuoreimmalle tamperelaisen jääkiekkokoulun kasvatille, eli puolustaja Mikke Levolle.

  – Anna lyhyt kuvaus oriveteläisestä kalareissusta!

 

 

Ensi kaudella kaukalossa nähdään TUTO, joka on motivoituneempi ja nälkäisempi kuin koskaan aiemmin. Nyt SINULLA on mahdollisuus nähdä kaikki edustusjoukkueen ja A-nuorten runkosarjan kotiottelut, vain 99€ yhteishintaan. Katso lisätiedot ja hanki oma TUTO-korttisi TÄSTÄ!

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää