Kysymyksiä ja vastauksia: Niklas Näppi

Kesän aikana TUTOn sivuille ilmestyy ”Kysymyksiä ja vastauksia” -artikkeleita, joissa joukkueen pelaajat pääsevät avaamaan sielunmaisemaansa hieman jääkiekon ulkopuolisistakin asioista. Ensimmäisenä vastausvuoroon pääsee Kajaanin Hokin riveistä Kupittaalle siirtynyt hyökkääjä Niklas Näppi.

 

Noniin, aloitetaan helpolla: Mikä on urasi hienoin maali, tai muu yksittäinen suoritus joka on jäänyt pysyvästi mieleesi?

– Viimeisellä kaudella Lukon A-nuorissa pääsin alivoimalla oikeasta laidasta sisään, ja ammuin noin ringetteviivan kohdalta kilpipuolen yläkulmaan, suoraan juomapulloon. Se on jäänyt mieleen.

 

Olet asunut pitkään Raumalla. Miltä tuntuu, kun saat muuttaa Suomen kauneimpaan kaupunkiin, eli Turkuun?

– Hyvältä tuntuu! Näkee, millaset katuvalot Turussa on.

 

Kumpi mieluummin; maaginen lätty takatolpalla kyttäävälle ketjukaverille, vai kunnon sikaranne maalin yläpeltiin?

– Sikaranne yläpeltiin!

 

Mikä on mielestäsi parasta Suomen kesässä?

– Valoisat ja lämpimät päivät sekä mökki ja meri.

Kuka on suurin idolisi?

– Teemu Selänne ja Aleksander Ovechkin.

Mikä on suosikki TV-sarjasi?

– Salkkarit tietenkin ykkönen. En varmaan jaksoakaan ole missannut. Tällä hetkellä kattelen House Of Cardsia, hyvä ja jännä juoni.

 

Mitkä ovat omat vahvuutesi pelaajana?

– Luistelu, laukaus ja hyökkäysalueen pelaaminen.

 

Jos saisit urasi varrelta kerätä oman tähdistökentällisen, niin ketä pelaajia siihen kuuluisi itsesi lisäksi ja miksi?

– Miska Humaloja, edelliskaudella natsas hänen kanssaan hyvin yhteen. Aleksi Saarela siihen kans, A-nuorissa oli hauska pelata hänen kanssaan. Monta vaihtoehtoa olis ollu, oon päässyt hyvien pelaajien kanssa ”kolmanneksi pyöräksi”…Pakeiksi ottaisin Risto Mattilan ja Juho Tommilan, molemmat hyviä kiekollisia pakkeja. Maaliin Oskari Setänen. Olen nähnyt monta iltaa, kun se pitää yksin joukkuetta pystyssä.

 

Mikä on suosikkiharjoitteesi ja miksi?

– Jäällä ne ovat ylivoima- ja ylivoimahyökkäysharjoitukset. Niissä pääsee käyttään vahvuuksia. Tuskin montaa hyökkääjää on, ketä ei noista pidä.

 

Seuraavaksi haastatteluvuoroon pääsee loogisen aasinsillan kautta parin kauden ajan Lukon A-nuorissa pelannut Kalle Valtola. Mitä haluaisit kysyä Kallelta?

– Kuinka kauan meni, ennen kun Rauman kadut tuli tutuiksi?

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää