Kympillä sisään ja kaveri mukaan ilmaiseksi!

TUTO pelaa jälleen lauantaina kotona Marli Areenalla, kun vieraaksi saapuu K-Vantaa. Uuden dynaamisen lippuhinnoittelun ja laatutakuun ansiosta liput lauantain otteluun maksavat vain 10 euroa ja lipun ostaja saa ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi!

Seuraavassa on ohjeet, miten toimia la 15.11.2014 TUTO Hockey – K-Vantaa -ottelussa.

1) Mikäli Sinulla on kausikortti, voucher-lippu tai ennakkoon ostettu ottelulippu, toimi näin:

  • Ota kaveri mukaan ja tulkaa hallille ajoissa. Ovet aukeavat klo 16.00.
  • Menkää suoraan Hippoksentien puoleiselle sisäänkäynnille. Riittää, että toisella on sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai lippu. Kaveri ei tarvitse lippua, kun tulette yhtä aikaa.
  • Nauttikaa ottelusta ja kannustakaa kotijoukkue voittoon. Käyttäkää runsaasti hallin oheispalveluja.

2) Mikäli ostatte lipun Marli Areenan lipunmyynnistä, toimikaa näin:

  • Ota kaveri mukaan ja tulkaa ajoissa Marli Areenalle. Hippoksentien puoleinen lipunmyyntipiste aukeaa klo 16.00.
  • Ostakaa lipunmyynnistä vain yksi lippu. Riittää, että toisella on sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai lippu. Kaveri ei tarvitse lippua, kun tulette yhtä aikaa.

HUOM!

  • Aikuisten kausikortilla, voucher-lipulla tai ottelulipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren (10-15-vuotias) tai lapsen (2-10-vuotias).
  • Nuorten lipulla voi tuoda mukanaan toisen nuoren tai lapsen. Ei aikuista.
  • Lasten lipulla voi tuoda mukanaan toisen lapsen. Ei nuorta tai aikuista.
  • Premium-lipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren tai lapsen, mutta näillä ei ole oikeutta Premium-lipun mukaisiin palveluihin (paikka päätybaarin pöydästä, juomat, ateria) ilman lisähintaa.
  • Legenda-klubilipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren tai lapsen, mutta näillä ei ole oikeutta Legenda-klubin tarjoiluihin ilman lisähintaa.

Lue lisää TUTO Hockeyn kotiotteluiden #laatutakuu'sta TÄSTÄ!

Lue lisää TUTO Hockeyn dynaamisesta lippujen hinnoittelusta TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää