Kympillä sisään ja kaveri mukaan ilmaiseksi!

TUTO pelaa jälleen lauantaina kotona Marli Areenalla, kun vieraaksi saapuu K-Vantaa. Uuden dynaamisen lippuhinnoittelun ja laatutakuun ansiosta liput lauantain otteluun maksavat vain 10 euroa ja lipun ostaja saa ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi!

Seuraavassa on ohjeet, miten toimia la 15.11.2014 TUTO Hockey – K-Vantaa -ottelussa.

1) Mikäli Sinulla on kausikortti, voucher-lippu tai ennakkoon ostettu ottelulippu, toimi näin:

  • Ota kaveri mukaan ja tulkaa hallille ajoissa. Ovet aukeavat klo 16.00.
  • Menkää suoraan Hippoksentien puoleiselle sisäänkäynnille. Riittää, että toisella on sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai lippu. Kaveri ei tarvitse lippua, kun tulette yhtä aikaa.
  • Nauttikaa ottelusta ja kannustakaa kotijoukkue voittoon. Käyttäkää runsaasti hallin oheispalveluja.

2) Mikäli ostatte lipun Marli Areenan lipunmyynnistä, toimikaa näin:

  • Ota kaveri mukaan ja tulkaa ajoissa Marli Areenalle. Hippoksentien puoleinen lipunmyyntipiste aukeaa klo 16.00.
  • Ostakaa lipunmyynnistä vain yksi lippu. Riittää, että toisella on sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai lippu. Kaveri ei tarvitse lippua, kun tulette yhtä aikaa.

HUOM!

  • Aikuisten kausikortilla, voucher-lipulla tai ottelulipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren (10-15-vuotias) tai lapsen (2-10-vuotias).
  • Nuorten lipulla voi tuoda mukanaan toisen nuoren tai lapsen. Ei aikuista.
  • Lasten lipulla voi tuoda mukanaan toisen lapsen. Ei nuorta tai aikuista.
  • Premium-lipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren tai lapsen, mutta näillä ei ole oikeutta Premium-lipun mukaisiin palveluihin (paikka päätybaarin pöydästä, juomat, ateria) ilman lisähintaa.
  • Legenda-klubilipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren tai lapsen, mutta näillä ei ole oikeutta Legenda-klubin tarjoiluihin ilman lisähintaa.

Lue lisää TUTO Hockeyn kotiotteluiden #laatutakuu'sta TÄSTÄ!

Lue lisää TUTO Hockeyn dynaamisesta lippujen hinnoittelusta TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

TUTO-turnaus pelataan elokuisena viikonloppuna Rajupaja Areenalla Mestiksen kärkijoukkueiden kesken! Mukana on isäntäjoukkueen lisäksi viime kauden finaalikaksikko:...

Lue lisää

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää